kolmapäev, 17. veebruar 2010

Nädala selgroog murtud!

Hommikul ärkasin 6:20 üles. Sõin müslit jogurtiga, kopisin Kuuse Liisu bioloogia vihikust endale üht-teist, mida mul kirjas polnud ja sättisin enda korda ning panin koti kokku.
Tunnid olid üsna tavapärased. Peale inka grammari töö ja keemias kontrolltöö. Enne eelviimast tundi sain sõrmetrauma ka tänu Nele ja Taivo naljale. Nimelt ma istusin rahulikult enda toolil ja Nele minu kõrval enda omal. Siis tuli Taivo, kes hakkas Nele tooli kõigutama edasi-tagasi. Lõpuks käisid tollel toolil jalad alt ja minu sõrm jäi kahe tooli vahele. Vapustav! Ja see OLI tõesti valus. Esimesed viis minutit ei tundnudki ma sõrme ja isegi trennis ei saanud veel korralikult kätt rusikasse panna.
Pärast trenni lippasin solaariumisse ja juba kolmveerand neljase bussiga sain koju. Sõin natuke ja läksin tunnikeseks magama. Siis tegin endale suppi, sõin seda, sättisin end valmis ja läksin VÕRKPALLI trenni. Hurra-hurra! Niiiiii ammu polnud mänginud. Nüüd saan hakata uuesti käima, küüsi enam pole. :)
Tagasi tulles kirjutasin filosoofia asjad endale vihikusse ümber, käisin pesus, kreemitasin, föönitasin ja nüüd kõnelen Tõnniga ning vaatan poole silmaga suusatamist.

Und!

Kommentaare ei ole: