neljapäev, 15. aprill 2010

Lõpuetendus !

Nädalapäevad on möödunud tavapärasel moel. Kool, trenn, kodu. Riisunud oleme ka emmega paar päeva pärast kooli/tööd.
Täna oli see suursugune päev. Kaks esimest tundi oli matemaatika SUUR kontroll töö. Ja mul on tõsine hirm, et mul oli vist kaks ülesannet ainult õigesti. Ausõna! :/ Aga no eks seda homme näha ole.
2 tundi pidime proovi tegema, aga suures sahmimises jäi sellest järele ainult tunnike. Eelpeaprooviks tulid alles eger ja Mikk ruffi, nemad pidid selgeks saama, kus mis heli lasta ning millal mingi mikker sisse lülitada ja no nii edasi. Kõik karjusid ja rääkisid oma vahel, paljud ei teadnud veel, millal nende kord miskit öelda on. Päris viimane proov oli veel ka vägagi nukker. St. ma IMESTAN, et esinemisel põhimõtteliselt kõik välja tuli. Vähemalt kõige selle ettevalmistuse juures küll. Taivo ja Vaabla kobistasid natuke enda luuletustega, aga muidu oli päris OK.
Pärast etendust oli söömine - köögiviljahautis ja banaan. ;) Siis hakkas ühiskond, kus me saime direktorilt palju kiita(ta ütles, et oleks tahtnud õppida täpselt sellises klassis nagu meie seda oleme) ja üldse oli ta meie üle väga uhke, kuna me olevat esimene hum. klass, kes pärast lõpuetendust koolist kähku jalga ei lase, vaid jääb tundi edasi.
Poole kahe paiku läksin trenni. Jooksin kõigepealt ühe Sordi ringi, siis tegin kummagi jalaga 5 x 10 tõkkeastumist ja kõrvalt sama palju kekslemisi. Siis sees kõhtu-selga-külgi ja juba veerand neljaks oli trenn läbi.
Pesin, panin riidesse ja lippasin bussile. Enne veel käisin korra poest ka läbi ja ostsin endale ILUSA ja suure rohelise õuna. Käisin veel mussast läbi, et see puhtaks pesta.
Koju jõudes läksin kohe magama, sest mu pea oli nii paks kogu selles päevast, pealegi päike ka mõjub.
Vahepeal ärkasin korra poole kuue ajal üles, käisin all isaga korra rääkimas ja ronisin magama tagasi. Pool 9 ärkasin siis lõpuks päriselt, vaatasin seda geeniuse otsingu saadet ja rääkisin niisama emmessennis Tõnniga juttu.
Nüüd oleks küll juba viimane aeg üles tagasi minna. Bioloogia veel üle vaadata ja magama tagasi heita.
Päikest!

Kommentaare ei ole: