neljapäev, 1. aprill 2010

APRILL!

Teisipäeval ärkasin enne seitset. Tegin putru ja teed endale, sõin, panin asjad kokku ja lippasin bussi peale.
Tunnid olid üsnagi tavapärased. Peale bioloogia, kus oli kontrolltöö, mida ma enda arvates NII hästi oskasin. Hiljem tuli välja, et seal oli küsimus olnud loomade embrüokloonimise kohta, mitte -siirdamise, mille kohta mina (ja veel päris-päris paljud) hoolega jutustasid. See selleks.
Teatrisse ja kehalisse ei läinud, hambaarstile hoopis. Lasin veel ühe plommi, mis ei olnud sama värvi hambatooniga, välja vahetada.
Pärast seda läksin poodi endale jogurtit osta. Sattusin kokku isa ja Petsiga, kellega ma ennast koju sebisin. Niisiis oli mõnus lühike päev, juba pärast kahte olin kodus.
Lugesin, magasin, lugesin veel. Lõpetasin äragi! Käisin jooksmas, pesus ja oligi õhtu käes.
Kolmapäeval ärkasin natuke hiljem. Sõin, panin kotid kokku, tegin korda end ja lippasin Liisa maja juurde, kust Danel meid peale pidi korjama.
Koolis ei toimunud miskit erilist.
Pärast tunde tulin Tõnni juurde, lugesin raamatut, magasin ja lugesin veel raamatut. Siis tuli Tõnn koju. Käisime jooksmas, tegime kõhtu-selga, käisime pesus ja olime niisama asjalikud. :)
Mingi aeg hakkasin "UP"-d ja "Elu veinimõisas" vaatama. Pärast seda lugesin ajalugu, kuni Tõnn Arsenali mängu vaatas ning Tõnni õde, õemees ja lapsed tulid ka siia. Pärast mängu plaanisime magama minna, aga Tõnn hakkas läbi Skype'i oma sõpadega mingid NÕMEDAT sõjamängu mängima. Suhteliselt hea!
Täna ärkasin seitse läbi. Panin riidesse, sõin, panin kotid kokku ja sättisin kooli poole.
Esimene tund oli eesti keel, kus me tegime mingit arutluse moodi asja raamatute tuleviku ja nende väljasuremise/mitte suremise kohta. Teises tunnis vastasin Mats Traadi raamatut "Tants aurukatla ümber". Siis oli seal tundide vahetusi ja asju, aga viies tund oli ajalugu nagu tavaliselt ja kontrolltöö, mida ma loodan head hinnet saata. Viimane tund oleks pidanud filosoofia olema, aga kuna mu kõht valutas, siis tulin ära.
Vale otsus, sest pidin jälle niisama passima, kuni üks lahedam jälle seda sõjamängu oma sõpadega mängis. Pidin juba kojugi minema sellepärast, aga jäin siiski siia.
Mängisime Tõnniga ja Mariusega peitust ja mingit äraarvamismängu.
Siis käisime jooksmas. Tegime kõhtu-selga ja käisime pesus.
Pärast seda saime korra issiga kokku, ta tõi Tõnni auto linna ja võttis oma auto ja käru tagasi. Poes käisime ka.
Tuppa naastes sõime ja uurisime netis autokooli, kus Tõnn saaks C1 kat. koolitust teha.
Nüüd viimased poolteist tundi teeb Tõnn läbi Skype'i oma kursaõega(Taavet peaks ka tegema, aga tal on ilmselt "tähtsamaid" asju ajada :D) mingisugust kodust tööd.
Vahepeal käisime poes ja nüüd nad jätkasid.
Siin ma siis olen - kurb ja üksi. :D Tegelikult pole hullu. Lähen vaatan telekat või loen raamatut.

Tsauks!

Kommentaare ei ole: