kolmapäev, 21. aprill 2010

Tutipäev!

Juhhuu! Meil on kool läbi!

Eile oli peaaegu täiesti tavaline päev. St. kool, trenn, soll. AINULT, et Tõnn tuli lõpuks ometi Jõksu. Sain enda uue läpaka ka kätte. ;)
Õhtu möödus rahulikult. Tegime süüa, jõime veini ja olime niisama.
Täna ärkasin juba enne seitset, et endale vahvlilokke teha ja puha. Siis sättisin riidesse end, sõin ja panin asjad kokku. Tõnn viis mu kaheksaks kooli. Kaks inkat oli tegelikult ette nähtud, aga õpetaja hoidis meid ainult KT tegemise aja kinni. Seega oli veel ligi tund aega vaba aega. Lippasin Tõnni juurde tagasi, kiusasin ja kõditasin teda ning püüdsin natuke laulusõnu pähe õppida, mis eriti ei õnnestunud. Poole 9 ajal jalutasin kooli tagasi. Enne veel astusin käsitööpoest ka läbi ja ostsin paela, põlvikud ülevalt kinni siduda(kippusid alla kukkuma:D).
Kõigepealt oli klassijuhataja tund, kus õpetaja jagas kõigile tema kohta klassikaaslaste poolt kirjutatud iseloomustused. Sealt tuli peamiselt välja, et ma olen tubli sportlane, kohusetundlik ja asjalik, humoorikas ja äärmiselt nakatava naeruga ning mul peab vihikus iga koma ja punkt õiges kohas olema.
Pärast seda läksime aulasse aktusele, mis oli hästi armas. Klassijuhataja kinkis veel igaühele kaardid, millele oli kirjutatud mingi luulerida iga ühe kohta. :)
Siis läksime klassidesse ja linna jooksma ning karjuma. Üheks olime kooli tagasi söömisele kutsutud. Saime pitsakringlit ja tavalist kringlit ja puuvilja ja mahla ja no kõht sai päris täis kohe. :D
Pärast viimast koolipäeva lippasin Tõnni juurde, asjatasime veel natuke ning mingi poole kolme ajal hakkasime Tallinnasse liikuma. Viieks olime seal. Saime Ülemistes Meelise bussijuhiga kokku ja andsime rehvid talle. Siis läksime poodi. Ma ostsin kaks paari kingi (ühed mustad ja teised erkroosad ;), Tõnn teksad ja pluusi. Sirlit nägin ka täitsa juhuslikult. Nii tore, no.
Kuskil seitsme ajal hakkasime tagasi sõitma. Pidime Nele suvilasse ka minema, kus pidi pidens olema, aga mul on nii uni ja pealegi on pool rahvast sellist, keda ma ei tunnegi. Niiet me ei hakanud siiski minema. Tegime süüa jms.

Nüüd peaks küll magama ära minema, sest silmad ei seisa enam lahti.


Kommentaare ei ole: