teisipäev, 4. mai 2010

Ainult nädal veel !

Reedel läksin bussiga linna. Veel kiirustasin ja puha. Isegi Tõnni võtme jätsin koju, niiet tuppa ka ei saanud, siis helistasin Tiinale ja ta just oli Kodismaale jõudnud, palusin tal tagasi minna. Siis ma muidugi sain aru ka, et olin juba teist korda tolle päeva jooksul ämbrisse astunud. Nimelt, Danel pidi 11:20 ju linna hakkama tulema. Mina jätsin meelde, et 10:20 ja mõtlesin, et no näed, mul on ikka targem bussiga minna, mis hiljem (ehk siis 10:45) läheb. Oijah! :D
Siis käisime Tiinaga koolimajas, korra poes ja lippasime igaüks oma teed. Ma tulin Tõnni juurde ja asjatasin natuke aega niisama ning läksin peagi inglise keeleks kooli. Marssisin tähtsalt klassi jaaaa... seal istusid mingid 11-dikud ees. Nii, vaatasin siis päevikust järgi ja - oh üllatust! - oligi märgitud 7 tund, mitte kuues. Sel hetkel oli küll tunne, et taoks end peaga vastu seina vm.
Siis tulin tagasi siia natukeseks ajaks, vahtisin veel netis nii kaua ja läksin lõpuks siiski õigeks ajaks inkasse ka. :D
Pärast inkat tulin tagasi siia. Pidin öösekski jääma, sest oli tarvis laup. hommikul vara ühte kohta minna, aga ma otsustasin, et ei lähe. Niisiis magasin kuni kenna seitsmeni ja läksin bussiga koju.
Nädalavahetus möödus tavapäraselt. Laupäeval passisin pool päeva niisama. Sõin, vaatasin telekat jms. Mingi aeg läksin isa autoga linna, sest Tõnn tuli ja kuna oli püha, siis ükski buss ei liikunud. Olime linnas natuke aega, siis käisime poest läbi ja sõitsime Laiusele, kust Tõnn oma keretööd läbi teinud auto kätte sai. Ma tulin Sadalasse otse, ta läks linna veel tagasi kütet võtma ja jalgpalli mängima. Hakkisin ja tegin seni kartulisalatit ja lihapalle, mis tulid rohkem nagu õllesnäkid, aga no mis seal ikka.
PS! Ma teen siinkohal pausi. Lähen käin trennis ja inkas ära. Hiljem kodus jätkan. :)
Edit: Kuhu ma jäingi?
Niisiis mingi aeg tuli Tõnn ka Sadalasse. Sõime, vaatasime telekat ja käisime poes ja koeraga jalutamas.
Pühapäeval tegin hommikusöögiks seda sama sooja võileivapätsi, mida üks kord varemgi. Mmmmm... Sõime, vaatasime telekat, siis ma läksin välja natukeseks kuivanud vaarikaoksi lõikama. Siis tulin tuppa tagasi, võtsin tolmuimejaga toad puhtaks ja läksin viieks alla kultrasse laulma. Jalgsi ei viitsinud minna, võtsin Tõnni auto. :D
Poole seitsme ajal jõudsin koju tagasi, sõin väljas natuke grill-liha ja lippasin kiiresti tuppa "Unistuste printsesside" korduse lõppu vaatama, mida ma juba teab mis ajast näinud pole.
Õhtul tegin liha- ja marmelaadipirukaid, käisime saunas ja oli nagu pühapäeva õhtu ikka.
Esmaspäeval ärkasime 1 paiku. Sõime, panime asjad kokku ja läksime linna. Otsustasin otse trenni minna. Vahetasin riided, jooksin soojaks, siis venitasin, tegin jooksuharjutusi, 10 x 20m. hästi kiiresti sprinti ja siis jooksin (kõigepealt ajale ühe korra) 150 m. ning pärast seda 4 x veidi rahulikumas tempos.
Pärast trenni lippasin inkasse, kus oli tavapärane. Tegime tingimislauseid ja passiive.
Siis tuli Tõnn mulle autoga järgi, käisime poest plohvi ostmas ja läksime tema juurde. :D
Õhtu oli sisustatud kanal kahe saadetega ning "Simpsonitega", mida Tõnniga arvutist vaatasime.
Täna hommikul läks Tõnn Pärnusse, ma magasin edasi kuni kella 11-ni. Sõin, kirjutasin seda ja läksin kooli.
Koju jõudsin veerand viie paiku. Ajasin emaga juttu ja natuke aega tagasi astusin tuppa, mis oli nagu hundilaut, sest viimane hommik, kui siin olime, oli väljas nii mõnus soe, et tegin akna lahti... Ja no ilmselt jäigi, kuigi ma võiks vanduda, et mäletan täpselt seda hetke, mil ma akna kinni panin.
Nüüd ootan, et söök valmis saaks ning siis pean endale ilmselt mingit tegevust leidma. Raamatut lugema või NFS-i mängima, sest inglise keelest on mul tänaseks küll. Mõtlesin, et kuna Tõnni ema nüüd Eestis jälle on, siis lähen homme äkki linna tema juurde, kui ta minuga tegeleda viitsib, sest meie inglise keele õpetaja läheb Luksemburgi või kuskile, niiet rohkem meil konsult. pole.
Bye-bye!

Kommentaare ei ole: