esmaspäev, 31. mai 2010

Tervitusi Pärnust!

Laupäeval ärkasin juba poole 9 paiku üles(st. Tõnn helistas). Tere-tere! Magama ka enam ei saanud jääda, sest ema oli juba koju tulemas, siis pidime sööma, end korda sättima ning 11 ajal pidi teoreetiliselt Leho meid linna viima, aga ilmselt ta ootas meie kõnet, niiet linna saime alles natuke enne 12.
Siis sain kõigepealt Tõnniga kokku, kes just jõudis Pärnust ja kohe pidi ka ära minema. Maale autot tegema, no. Igatahes, siis jalutasin natuke emme ja Nelega linnapäevadel, mingi hetk sain VEEL korra Tõnniga kokku, kui ta raha käis välja võtmas ja pärast seda jalutasin eespool mainitutega edasi. ;)
Vahepeal chillis Nele seal poistega, me emmega ostsime mulle ühed kenad sandaalide moodi jalanõud. :D Siis võtsime Nelega Naabrionult ühed mõnusad grill-liha praed ja olime niisama näljased, pärast mida tuli kalorid maha jalutada. ;)
Kuskil kolme ajal läksid ema, õde ja Leho koju, ma jäin Tõnni ootama, sest tal ei pidanud enam kaua minema, aga näe, läks küll! :D Naabrionugi jõudis ennast vahepeal kokku pakkida enne kui Tõnn jõudis, aga no ma istusin tema juures netis seni ja tegin aega parajaks.
Poole kaheksaks jõudsime Sadalasse, käisin poes ja sõitsin kultrasse (oh, mind roolijoodikut, päeval linnas jõin siidrit ka, aga loodetavasti polnud enam veres miskit!) proovi ning poole üheksaks olime oodatud Tiina isa sünkarile laulma. Pärast seda olime 10-20 minutit seal. Teised sõid seal veidike, mul oli veel päevast kõht nii täis, aga ma jõin mahla kõvasti, sest ma pidin juba laulmise ajal janusse ära surema. :D
Liisa ja Maria tulid ka minuga üles. Siis jagasime (okei, Maria jagas:D) saadud kommid ära ja läksime rõõmsalt kodudesse ära.
Tegin siis Tõnnile friikaid ja pihve ning vaatasime niisama telerit. Kõik teised olid Tiina papa sünkaril.
Pühapäeval ärkasime 10 paiku üles. Siis lebotasime ca. tunnike veel kuni ükskord üles saime. Sõime, ma kastsin kasvuhooned ära, panin kotid kokku ja hakkasime Jõgevale sõitma. Võtsime tal ema ja maalt vanaema peale ja läksime Laiusele kalmistutele koristama.
Enne kuut olime linnas tagasi. Sõime ja tudusime paar tundi. :) Ja siis oligi juba õhtu. Vaatasin "Tõehetke", otsisin Tõnni mälukale häid lugusid, käisin pesus ja oligi aeg tuttu minna.
Täna ärkasime 8 üles. Tegime oma toiminguid, sõime ja Tõnn pakkis hoolega asju ning kolmveerand 9 hakkasime sõitma. Ca. pool tundi enne Pärnut hakkasin ise sõitma, sest Tõnn tahtis veel natuke eksamiks korrata.
Nüüd ma siin istun TÜ Pärnu kolledži raamatukogus ja ootan. :D

PS! ilm.ee annab lootust, et homme saab randa, aga eks näha ole, sest teadagi näitab see vahel teab mis ilma imet kokku. Praegugi näitab, et terve Eesti on pilves, aga vahi-vahi, siin on küll päris päike kohe ja ilmselt oleks suisa rannailm, kui seda tuulepoissi poleks.

Kommentaare ei ole: