neljapäev, 14. oktoober 2010

Jaaaa ülejäänud töönädal

Teisipäeval ärkasin 6.16 üles. Panin asjad kiirelt kokku ja lippasin 6.37 bussile, et linna sõita ning trenni minna.
7.30 hommikune BodyPump - Võin tunduda napakas, aga see oli väga-väga mõnus ja pühkis une ja andis kogu päevaks energiat. :) Pärast trenni kiire pesu ja siis bussiga ühikasse tagasi.
Natuke aega uurisin niisama netis ringi ja mingi aeg otsutasin solli minna, kuhu on natuke keerulisem juurde pääseda, kui sinna, kus ma muidu käisin. Kõigepealt sõitsin bussiga Kristiine juurde ja siis sealt otsutasin lipata. Lõpuks jõudsin päralegi, päevitasin kiirelt ära ja lippasin (olgu, ühe peatuse sõitsin trolliga ka) ühikasse tagasi. Võtsin oma pigistavad botased jalast, tegin kiire hommikupudru ja jõin ploomimahla.
Siis kiirelt kooli edasi. Farmaatsia ajalukku, kus ma pool loengut raamatut lugesin ja teine pool tegime avatud materjalidega kogu siiani õpitu peale sellise kordava testi. :) Järgnes teatustöö alused, kus ma poole kõrvaga kuulasin ja poole silmaga raamatut lugesin. Pärast seda kiire(kestis kõvasti vähem, kui oleks pidanud) anorgaaniline keemia.
Ühikas jõudsin süüa, netis ringi uurida, Tõnniga emmessennitada ja kuuma teedki veel enne jalkamängu vaatama minemist juua. Mäng iseenesest oli nigel, aga no ilmselt vastaseid(Sloveenia) arvesse võttes parim, mis olla sai. Ja kui seda "oma" väravat ka olnud ei oleks, võiks lõppseisu isegi väga korralikuks tulemuseks pidada. Külm oli ka, niiet pärast mängu ühikasse tagasi lipates pool teed ei tundud enda poolt jalalaba (ehk sealt, kus algavad varbaluud). Tükk aega ekslesime, et üldse "õigesse" kohta jõuda, sest esimese hetkega liikusime rahvamassi järgi... aga hoopis teiselt poolt asetseva raudtee alt läbi. :D See selleks...
Ühikasse naastes kerged muljed Tõnniga ja siis tuttu.

Eile ärkasin poole 9 ajal üles. Lippasin solli, siis tagasi ühikasse, et asjad kokku panna, kiirelt süüa ja siis kooli minna. Orgaaniline keemia oli alustuseks. Hiljem elu- ja töökeskkonna alused, milles saab ka rõõmsalt raamatut lugeda, sest slaidi pealt oskan ma ise ka maha lugeda. :)
Siis said vahelduseks loengud otsa, tulin ühikasse ja jutustasin niisama emmessennis Tõnniga ning uurisin netis ringi.
Enne nelja lippasin uuesti kooli - noored noortele treeningute alused e. valikaine, mille õppejõudu Tõnn VÄGAGI haigeks perverdiks peab.
Kuue ajal hakkad aulas tegelikult rebaste ristimine ka ning enne 7-t, kui meid minema lasti, otsustasin sinna ka korra piiluda. Viga oli - pidin 10 prääksuga kükki tegema ja alles siis tuli mulle meelde, et pidin hoopis trenni ju minema. :D
Kuna spordikott oli juba kaasas, ei olnud muud vaeva, kui Siili peatusesse lipata ja number 2 või 3 trolli oodata.
Enne trenni võtsin veel kiirelt ühe Hessi juustuburgeri, sest kõht oli juba pool-vaakumis. Käisin BodyCombatis. Pärast trenni istusin pool tundi infrapunasaunas, siis pesin, rääkisin telefonitsi emaga juttu ja lippasin trollile ja Tedre peatusest ühikasse.
Ühikas sõin veel jogurtit ja õppisin natuke orgaanilist keemiat.

Täna ärkasin 7.25 üles. Panin riidesse, pakkisin koti, haarasin müslibatooni ja olin niisama asjalik.
Esimene loeng oli orgaaniline keemia ja tunnikontroll, mis oli üllatavalt lihtne. Ainult 2 alkaanide keemilise omaduse iseloomustamise valemit ei tulnud enam meelde ja hiljemal vaatlusel selgus, et üks kirjutatugi võis veaga olla, aga ülejäänud oli lebo. Hiljem jätkus tavapärane konspekteerimine.
Järgmised kaks loengut olid meditsiinisotsioloogiad, mille vahel söömas käisime. Võtsin kana-toorjuustukastet, mis oli no super-super hea.
Poole kolmest saime nautida järjekordset orgaanilist keemiat ja helikiirusel konspekteerimist. Ja koolipäeva lõpetas anorgaaniline keemia. Hullumaja! :D Õnneks saime tollest 15 minutitki (e. pool kuus) ära, niiet killuke päikest meie igapäevatöösse.
Siis lippasin ühikasse, sõin kiirelt jogurtit ja HIIGLAMA hunniku mandleid, panin koti kokku ja lippasin linna trenni. Kuna ma olin järjekordselt valet aega vaadanud sõiduplaanist, siis läksin 18.09ks välja, aga buss oli juba 07 läinud, niiet ei jäänud muud üle, kui Tetre ja trollile lipata. Ja isegi ilusti jõudsin Revalisse ja veel riidedki vahetatud. Olin kahes järjestikuses rühmatreeningus - Stepis ja BodyPumpis.
Siis aurusaun, kiire koorimine, pesu ja pärast seda Rimmi, et rukkiburgerit ja veel üht-teist osta. Näiteks hunniku šokolaade ja samasuguse hunniku Fatburnereid, millel kõik soodukas oli. Twixe ka, mida kahjuks enam ei ole. :D
Kümme läbi mõned minutit jõudsin ühikasse, siis uurisin sõiduplaane, mida-millega-millal-kuhu homme liigelda ja siis nüüd olen seda blogi juba sada aastat kirjutanud.

Homme on hea päev - Tõnn ja puha! :)

Kommentaare ei ole: