esmaspäev, 18. oktoober 2010

Tallinnas, esmaspäeva õhtu

No, laupäeval jäin sinna, kus mehed koju tulid.
Kuna me mõlemad suhliselt väsinud olime, siis kaisusolles tuli tukkki peale. :D Ja oleks peaaegu laitmatu uni olnud, kui tark Kädi poleks MEIE toas LIHTSALT istunud ja mingit senti maha pildunud, mille peale me iga kord üles ärkasime. :D Kupatasime ta pika peale toast välja ja saime edasi tududa.
Poole 7 paiku ärkasime üles. Käisime Kädiga poes, et üht-teist osta ja siis jalutasime rõõmsalt koju tagasi. Siis pani Tõnn sauna tule alla, viis issi Maarja maale kellegi sünkarile, siis pidin ma uuesti tagasi sõitma ning Robi ja ta naise koju viima JA SIIS saime rahulikult telerit vaadata ja saunas käia. :)
9 paiku tegin praekartuleid, praekapsast ja kalapulki ka.
Hiljem käis uuesti Tõnn issil järel. Raks tuli ka natukeseks meile, sest tal oli hirmus soov oma jook lõpuni juua.

Pühapäeval ärkasime 10 ajal. Kuna voolu ega elektrit ei olnud, siis oli üsna keeruline hommikust süüa teha, aga hakkama sain. Nimelt siis pannkooke hakklihaga. Mmmmmmmm! Eriti hea on veel hapukoorega ning tomati- ja kurgiviiludega. No üks parimaid maitseelamusi!
Tõnn oli juba vahepeal välja aetud ning aitas seal üht-teist teha. Näiteks kalu puhastada ja kasvuhoonet liigutada. Vahepeal saime siiski õnneks hommikusöögi söödud, hakklihad sügavkülma pakitud ning siis sai igaüks oma toimetuste juurde tagasi asuda. Minu toimetused olid algul vähemalt "väiksemad", kui Tõnnil, kes väljas mingeid oksi saagis. Vaatasin rohkem niisama telerit. Alles hiljem, kui tuli oli tükk aega all olnud ja kraanist soojemapoolset vett tuli, sain nõusid pesta ja üldse natuke koristada. Siis võtsin tolmuimejaga Kädi toast kappide tagant ära, et saaks need paika tagasi tõsta ning pakkisin kotte.
Pärast sõime suitsukala ja vaatasime telerit.
7 paiku hakkasime Jõksi sõitma. Seal vaatasime "Tantse tähtedega" ja sõime veel natuke. :)

Täna ärkasin 6.40. Panin riidesse, pesin hambad ja lippasin rongile. Terve aeg lõdisesin seal, sest ma olin kõige KESKMISES vagunis ja sinna justkui ei jõudnudki kuigipalju seda sooja. Lugesin siis cosmot ja vegeteerisin niisama.
9 paiku olin Tallinnas, tulin ühikasse, sõin putru ja jõin kohvi ning uurisin natuke netis ringi.
Poole 11-ks läksin orgaanilisse keemiasse. Sellega koolipäev piirduski, õnneks! :)
Lippasin siis Siili peatusesse ja sealt trolliga Kristiinesse, et uudistada uusi poode, mis seal avati. Tahtsin Vilast ilusat vööd osta, aga kõik normaalses suuruses vööd olid ära ostetud ja mulle mingid hiiglaslikud jäetud. :/
Siis läksin 16-se bussi peale, et sollist läbi käia. Pärast seda jalutasin Tetre ja sealt trollile, et Rimmi sõita. Ostsin söögikraami ja jalutasin ühikasse. Sõin salatit, kanakintsu, leiba sulatatud juustuga ja jüin apelsinimahla. Mm! Karumsi kohukesi sõin ka. Need olid "Tudispiipi" puhul soodsamad. ;)
Pärast seda lugesin korra teadustöö aluste slaidid läbi ja pakkisin koti kokku, et trenni minna. RevalJumpi, mis kujutas endast siis nendel väikestel batuutidel hüplemist ja harjutusi. Pärast seda veel BodyCombatisse ning siis saunasid nautima. :) Siis koorisin, pesin, riietusin ja lippasin bussijaama poole. Mõtlesin veel teepeale jäävast Rimist ka läbi hüpata, et banaani osta, aga seal oli ainult neli pool-rohelist äbarikku niiet ma otsustasin siia Maximasse minna. Ilmselt selle poeskäigu tõttu pidin ka 10 minutit bussi ootama, sest eelmine oli just 2 minutit tagasi lahkunud.
Ühikasse jõudes sõin jogurtit, banaani ja müslibatooni, sättisin enda kotte lahti, jõin teed ja olin üldse väga-väga asjalik.
Lõpuks jõudsin vajalike asjade juurde ka - nimelt teadustöö aluste moodle harjutustest homseks tööks ning orgaanilise keemia kodused ülesanded. Oleks pidanud valikaine õpsile tunniprotokolli ka ära saatma, aga no eks jääb siis homse peale.

Und!

Kommentaare ei ole: