esmaspäev, 4. oktoober 2010

Tõnn!

Jõudsin nii kiiresti Jõgevale. Ilmselt tänu numbrimängule, mida ma terve tee mängisin. :) Ja vahet polegi, peaasi et Tõnni juurde sain.
Olime Tõnni juures, vahepeal käisime poes, siis sõime ja vaatasime niisama teineteise kaisus juba taaskordselt nähtud "Gigolo-mehe" järge.

Reedel ärkasime suhteliselt varakult üles. Sõime rõõmsalt hommikust ja läksime Tõnni maale. Ja nüüd oleme tasa! Ka mina olen nüüd tal empsiga kahekesi kartulit korjanud nagu tema minu juures(:D), sest ta ise tegeles oma autoga.
Igatahes mingi aeg käisime koos linnas poodides üht-teist ostmas ja siis maale tagasi. Pärast korjamist sõime toas suppi ja vaatasime seepe, kuni Tõnn endiselt oma auto kallal asjatas.
Viie paiku tulime linna ja Tõnn läks jalkat mängima. Ma käisin seni vahepeal Selkus mandleid (ja veel üht-teist) ostmas(ikkagi laadapäevad ja 200 g 20.-;)) ning sollis. :)
Pärast uurisin niisama kodus enda valikaineid ja asju ning uskuge või mitte, aga üks koht vabanes treeningute alustes ja sinna ma ka sain. Järgmine aasta aega murdu joosta toitumisõpetuse alustele.
Siis sõime, vaatasime telerit ja lebotasime niisama. :)

Laupäeval ärkasime 11 paiku. Meelis oli ka Eestisse tulnud. Sõime hommikust, siis käisime väljas Meelise auto stanget uurimas, mis oli öisel sõidul rebase ettejooksmise tõttu natuke kannatada saanud. Siis sõime uuesti ja nii see aeg möödus. Mingi hetk oli juba kell nii palju, et tuli pesus ära käia, poeski ning hakata Miku sünnale sammuma. Pidu toimus Cosmose all ja iseenesest päris meeldiv. Ainult, et sõin ja jõin vist veidi liiast. Aga no ma olin veel isegi OK võrreldes mõne noormehega, keda tuli "lähme-käime-korra-kodus-ja-võtame-läätsed-silmast" jutuga koju meelitada. :)

Pühapäev oli magamise päev! :D Ainult korra käisime 3 ajal söömas. No 5 ajal ärkasin ma üles, et anatoomiat ja füsioloogiat õppida. No olgem ausad, see oli ikka üks paras tükk tööd.
9 ajal läksin rongile, mis oli suht pungil täis. St. pühapäeva õhtune sõit oli uus kogemus mu jaoks. :D Lugesin veel natuke anatoomiat ja füsioloogiat, lahendasin natuke numbrimängu ja juba olingi Tallinnas. Kella järgi vaatasin, et kui kõvasti joosta, peaks veel 23.01 trollile jõudma. Mõeldud-tehtud! Tedres tulin maha, jalutasin ühikasse, siis uurisin veel natuke netis rongi ja jäin tuttu ära.

Täna ärkasin, sõin kama ja läksin rõõmsalt kooli. Anatoomia ja füsioloogia testist ei taha rääkidagi, sest see oli piisavalt kirves. Ühesõnaga kõik, kellega hiljem muljetatud sai, lootsid vaid, et läbi ei kukuks. Botaanika oli tavapärane. Välja arvatud see, et vahepeal pidime II korrusele pildistama minema. Fotograaf oli SUHTELISELT hämmingus, kui palju meid on. Igatahes ta nägi meiega pool tundi vaeva, et me kõik üldse teineteise selja tagant välja paistaksime.
Pärast kooli lippasime Siili, et Kristiinesse Swedi Kerttu tudengikaardi järele ja poodi sõita.
Hiljem kodus lugesin raamatut ja sõin Pasta Bolognese'i, mis oli vaatamata "keev-vesi-peale" toitudest ÜLLATAVALT hea.
Siis uurisin netis ringi, sõin veel natuke mandleid, pakkisin koti kokku ja läksime Audentesesse. Algul olime jõusaalis, poolteist tundi, siis BodyPumpis ning hiljem ujusime veel kolmveerand tundi peale. No ja saunatasime ka, niiet ma imestan üldse, et ma veel trükkida jõuan. Ilmselt on hammastepesuga juba tüki raskem. :)

Kommentaare ei ole: