neljapäev, 30. september 2010

Vahepealne!

Tollest laupäevast ei tulnud midagi välja. Plaaniks oli kluppi minna. Õigemini ma ei tahtnudki enam, et tuleks, sest Tõnn oli juba mu papsiga ka natuke mingit jooki joonud ja üleüldse kadus tuju ära.

Pühapäeval ärkasime suht varakult, siis ma läksin poodi, Tõnn asjatas natuke väljas, sest issi hakkas seal kalu suitsetama. Siis sõime hommikust ja lebotasime veel niisama. Mingi aeg said juba esimesed kaladki valmis, sõime neid. Isegi õunad korjasime vabatahtlikult paarilt noorelt puult ära. :)
Umbes nelja paiku läksime Tõnni maale. Aitasime natuke kartuleid korjata. :)
Kuue paiku olime linnas. Me vedasin asju tuppa, Tõnn asjatas oma pagasniku kallal, siis käisime poes ja olime niisama asjalikud. Siis sõime, ma vaatasin telerit ja nii see aeg läks.
Siis mingi hetk tegime veel sooje pihvi-juustu saiu, pärast mida oli kiire pesu ja magamaminek.

Esmaspäeval ärkasin 6.40. Lippasin 7.10-ks rongile. Jõhker uni oli tegelikult, aga magama ka ei suutnud jääda. Niisiis lugesin niisama raamatut. :)
Üheksaks olin linna, tulin kiirelt ühikasse, jõin Activia joogijogurtit, panin asjad kokku ja lippasin kahte elu-ja töökeskkonna loengusse. Vahepeal käisin söömas ka. Ja mida päev edasi, seda enam ma veendun, et seal on ikka MAAILMAHEAD söögid. Sealiha-köögiviljakaste oli. No nii hea, no!
Pärast kooli lippasine Siili peatusesse ja siis Kristiinesse, et mu swedi uus pangakaart ka välja võtta ja Prismas käia. Siis tagasi ühikasse, sõin ja uurisin niisama netis ringi. Peamiselt tudengipäevade üritusi, kino plaani ning aadresseid, kaarte ja transporti, mille abil Kerttuga end viieks Arctic sporti vedada. Ja saime hakkama ka. Peaaegu, no paar minutit hilinesime. Siis meile tutvustati klubi ja hinnakirja pärast mida BodyToningusse läksime. :)
Pärast trenni jõudsime isegi imekombel koju ka tagasi, kuigi me polnud eriti kindel, millega saame (sest seal peab ümberistumise tegema).
Olime mingi aja kodus, ma sõin peaaegu terve suure valge Panda šoksi ära. Siis läksime linna. Kõigepealt käisime Kerttu vana klassivenna ühikas. Rääkisime natuke juttu ja võtsime Kerttu vihmavarju ära, siis lippasime kõik öölaulupeole, mis oli iseenesest lahe, aga kaks pisikest asja jäid häirima. Esiteks oli Lenna kriiskamine päris inetu ja teiseks EI kõlba IGAT laulu korrata. Hallo, inimesed?! Tiinat nägin ka üle HULGA aja. Positiivne! :)
Algul oli plaan pärast öölaulupidu kinno minna, aga me avastasime, et seal mingid lühianimafilmid, mis meid eriti ei huvitanud. Läksime hoopis rõõmsalt koju ära ja see buss oli ikka "natuke" ülerahvastatud. :D

Teisipäeval oli ainult kaks loengut. Pärast neid tulin ühikasse magama. Kaua ei saanud magada, sest Tõnn helistas. Aga ei ole hullu. Siis sõin oma salatit ja olin niisama asjalik. Lugesin raamatut ja cosmot.
Kella 7ks läksime Kerttuga Meritoni, kus meil toimus BodyBalance, mis oli liiga rahulik, minu jaoks.
Pärast trenni ma saunatasin ja Kerttu nautis veemõnusid, sest mul jäi trikoo maha. Tere-tere! :D
Käisime ühikast läbi, ma sõin jälle tahvli šoksi ära ja siis läksime jälle linna. Vabaduse väljakult lippasime Regati konsertilt läbi ja siis suundusime Korterisse, kus toimus vanade klubihittide pidu. Ja no olgem ausad, muusika oli ikka chill. :)
Poole kahe ajal võtsime kolme peale (Kerttu, Stella ja mina) takso ja tulime koju ära.

Kolmapäeval oli hommikul ainult 1 ladina keel, mille rõõmsalt üle elasime. ST. pidi hindeline lugemine olema, aga no ei saanudki päris täpselt aru, rohkem niisama lugesime. :D
Pärast loengut magasin natuke ja kella 1 paiku käisin korra Tiina juures ära (õigemini Merka, sest Tiina oli üldse Viimsis), et tema cosmo kupongid võtta. Pärast seda käisin veel sollis ja poes ning peagi olin rõõmsalt ühikas tagasi. Passisin netis ja pakkisin kotti, sest kella poole viieks oli mul Meritoni AquaZumba bronnitud. :) Ja no päris mõnus oli. Üldse on Meritonis see veepool pool SPAd juba. Kõikvõimalikud saunad ja mullivannid, kuumad toolid ja massaaži-dušid. Mõnus!
Kuna ma seal kõike pidin proovima ka ja veel niisama ka ujuma, siis koju jõudes valitses hea väsimus. Suutsin isegi Kati Hollywoodi kutsetele vastu seista ja lakkisin hoopis küüsi ja rääkisin emmessennis Tõnniga juttu. :) Pealegi sai normaalsel ajal magama ka.

Täna ärkasin 7.15. Panin kõik asjad kokku, sest arvasin, et pean koolist otse jooksma jälle nagu eelmisel nädalal, aga siiski mitte, sest hoopis esimesel rühmal pidi keemia praks olema. 12 ajal sõin ka - köögivilja-juustu vormi, mis oli NII HEA. Ja no NIII suur ports, sest kartul, kaste ja salat oli ka veel. :/ Peaks vist hakkama poolikut portsu tellima.
Nüüd olin juba kaks tundi kodus olnud ja vähemalt poole ajast seda blogi kirjutanud.
Kell juba NII palju, et tagumine aeg oleks sättima hakata. 25 minuti pärast pean juba trolli istuma, mis läheb paar tänavat ülevalt poolt.

Kommentaare ei ole: