reede, 3. september 2010

Juba reede!

Kool on mõnus. Ausalt! Vähemalt algul küll, eks siis hiljem näha ole, mis juttu ma räägin. :D
Kursakaaslase Kerttuga oleme kaks õhtut järjest Reval-spordis avatud uste trennides käinud. Kolmapäeva õhtul käisime mingis tantsulises BodyJamis, mis iseenesest oli VÄGA lahe, v.a. see, et treenes võttis ehk liiga kiiresti samme ja asju edasi.
Pärast käisime saunas ja pesus ning lippasime Estonia juurde bussipeatusesse, kus pidime kõigest 10 minutit bussi ootama (nimelt käivad 17 ja 17A ainult paar korda tunni jooksul).
Eile käisin pärast kooli Kristiines. No olgum ausad, kolmapäeval käisin ka, aga siis ei teinud seal eriti midagi asjalikku. Ainult jätsi ostsin. Igatahes, eile ostsin ühe lõhna ja siis smuutit ning mõtlesin Koskla peatuse solaariumi ka ära proovida.
Pärast seda mõtlesin bussiga kooli juurde kohe tagasi sõita, aga bussi ei tulnud(17 ja 17A, nagu eelpool mainitud:D), ega tulnud ja ma otsustasin siiski kõndida. Ja jõudsin täpselt samal ajal meie peatusesse, kui buss tuli. Niiet väga positiivne, sain koju ikka samal ajal, aga liigutasin ja ei raisanud bussipileti raha.
Käisin siis kiirelt Maximmis(mis on lähim pood siin), ostsin pirni ja borjommi. Lippasin siis koju, rääkisin Tõnniga juttu. Sõin natuke oma magusaid komme, mis ma Soomest tulles ostsin, pakkisin kotti ja varsti oligi kell natuke enne viit, mil pidime all kokku saama.
Käisime koguni kahes trennis. Kõigepeal Bailatinos, mis oli selline võistlustantsude erinevate tantsude kombinatsioonide trenn. Aga too treener oli palju lahedam. Selline kannatlik ja sõbralik, tegime HÄSTI palju läbi neid ja kõik said selgeks (ma usun, kuigi ega ma väga ringi ei vahtinud :D)
Siis oli vahepeal peaaegu tund aega BodyPumpini aega. Rääkisime mingi Kerttu vana klassiõega juttu ja chillisime niisama. Vahepeal sõitsime natuke ratast ka.
8 ajal saime saali, võtsime kangid, matid, kõrgendikud ja hakkasime pihta. Sama treener oli, kes esimene päev, aga BodyPumpis ei häirinud tema rutakus, sest seal lihtsalt teed, mitte ei pea samal ajal samme mõtlema ja vaatama, et kellelegi otsa ei keerutaks või hüppaks. :D
9 läbi natuke lõpetasime, käisime saunas, pesime, kreemitasime, föönitasime, riietusime ja saime Estonia juurde lipata. Minu jaoks oli see küll ainult natuke vaevaline, sest ma panin enda uued botased jalga, mida ma veel kandnud polnud ja mis meeletult mu kandu hõõrusid.
Pidime TÄPSELT minut aega KÕIGEST bussi ootama. Vedas!
Kodus muljetasin veel Tõnniga peaaegu 12-ni. Mari-Jaanal on reeded vabad, niiet tema läks ka minema.
Täna ärkasin 7 juba ise üles. Sõin oma helbeid, panin kotid kokku, pesin nõu ja lusika ära, pesin hambad, panin juuksed korda ja tegin näo inimese moodi korda.
8 ajal viisin prügikasti ära ja lippasin kooli.
Esimene loeng oli anorgaanilise keemia praktikum, aga me veel midagi eriti ei teinud. Proovisime gaasilampi ainult tööle panna. Rohkem räägiti niisama labori reeglitest ja mis tunnis saama hakkab.
Nüüd lippan anorgaanilise keemia loengusse.

Bye!

Kommentaare ei ole: