kolmapäev, 15. september 2010

Tegus

Esmaspäeval käisin rõõmsalt anorgaanilises keemias ära, kust me saime teisest loengust varem tulema. Õnneks! PS! Meil on juba uus õpilane ka(Kerttu vana klassikaalane), keegi oli eest ära läinud.
Kodus ei saanudki kuigi kaua olla, kui Kerttu mind Kristiinesse kaasa kutsus. Otsis endale madalaid kingakesi ja vööd, aga ostis hoopis mingi pluusi. :D Ma vaatasin ka uuriva pilguga vöösid, jakke ja saapaid, aga ei midagi.
Pärast poes tuhlamist käisime sollist läbi, kus läks suhteliselt kaua aega, sest Kerttu võttis samasse kabiini alles pärast mind, aga ei ole hullu. Vähemalt sai ajakirja uurida. :D
Siis hüppasime bussile ja sõitsime ühikasse tagasi. Kell oli 9 paiku. Pea valutas ja ma püüdsin kiirelt magama jääda, mis väga ei õnnestunud, niiet rohkem vähkresin seal voodis.

Eile ärkasin 7.15 üles. Sõin müslibatooni ja jõin rõõmsalt ploomimahla.
Esimene loeng oli ladina keel, kus õppisime hääldamisi ja rõhke endiselt. Teile oli anatoomia ja füsioloogia, kus ma enam kaasa ei kavatse kirjutada, sest õpikust sõna-sõnalt oskan ma ise ka maha lugeda. :D Pärast seda lippasime kiirelt sööma. Võtsime california sealihapada ja meekooki, mis oli täiega hea ja millest sai kõht maaaailmatäis.
Järgnes botaanika. Udo Margna ning tema taimede ehitus ja muu säärane. Viimase loengu lasin üle, sest Tõnn oli teel Soome ja jõudsis Tallinnasse. Ja ega väga kahju ka pole, sest see loeng oli farmaatsia ajalugu. :D Pealegi on Kerttul see materjal (oma II kursuse farmatseudist toakaaslase käest sai;)) olemas, niiet lollimaks ei jäänud nagunii.
Vurasin sadama juurde, kus me kokku saime. :) Tund aega saime koos olla.
Igatahes pärast seda lippasin kesklinna tagasi ja vurasin bussiga ühikasse.
Sõin miskit, tegin endale IDpileti ja siis läksime Kerttuga Piritale rullatama. :) Evelin Ilveseke ka rullatas seal hoolega. :D Ja vahi, mis ma leidsin: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/rulluiskudel-evelin-ilves-sattus-ohtlikku-olukorda.d?id=33157955 Seda ma nägin jaa, kui ta selle onkliga miskit rääkis. :D
Pärast rullatamist läksime kiirelt koju, et siis veel kiiremini pesus käia ja kinno minna. Artisesse läksime! "Enter the void"-i vaatama, mis oli iseenesest päris normaalne film, aga seda oleks saanud teha VÄHEMALT tunni võrra lühemaks teha(2 pool tundi kestis), sest LIIGA palju oli tühje ja mõttetuid kaadreid. Ja nagu ma aru sain, see oli isegi LÜHEM versioon sellest filmist, sest ma kuulsin kui piletitädid seda Juhan Ulfsakile ütlesid.
See selleks... Pärast kino tegime jälle elujooksu, et ilmselt viimasele trollile jõuda. :D
Pärast ühikas uurisin veel netis natuke ringi ja jäin magama ära.

Täna ärkasin 10 ajal, rääkisin Mari-Jaanale filmist ja nüüd loeng kommentaare tollele artiklile. :D Peaks sööma ka miskit ja pessu minema.

Bye!

Kommentaare ei ole: