teisipäev, 7. september 2010

Teisipäev!

Ärkasin 7.15 üles, nagu tavaliselt. Püüdsin hästi vaikselt asjatada, sest Mari-Jaana pidi alles 10.30-ks kooli minema. Riietusin, sõin müslibatooni ja jõin palju ploomimahla, sättisin end korda ning lippasin kooli.
Täna oli pikk päev. ST. neli loengut järjest. Vahepeal tekkis küll juba selline surm, aga ei ole hullu. Tuleb harjuda jälle kooliga.
Enne viimast loengut käisime kohvikus söömas. Kahjuks olid kõik soojad praed ära ostetud, vaid suppi ja pannkooki moosiga sai soojadest toitudest. Niisiis leppisime pastasalatiga, mis oli väga hea ja mahlaga. Hirmsasti oleks meekooki ka tahtnud, aga siis kui ma seda ostma plaanisin minna, oli see juba otsas. :D
Pärast kooli lippasime Kerttuga Siili peatusesse, et ma saaks endale mõned sõidutalongid hankida. Sealt sõitsime paar peatust edasi Tedresse, kust meil oli ühikasse natuke lühem teekond.
Kodus rääkisin Tõnniga emmessennis juttu, sõin natuke endiselt neid laevakomme ja uurisin niisama netis ringi.
Mingi hetk punusin endale rõõmsalt patsi, panin koti kokku, riietusin ja saime all Kerttuga kokku, et trenni minna. Jõudsime kuidagi marukiirelt pärale ja pidime seetõttu ligi pool tundi lihtsalt tühja passima. Trenniks valisime FitnessExpressi, mis oli päris mõnus. Sai nii aeroobset kui ka lihalist treeningut.
Pärast käisin üksinda saunas, sest Kerttu minuga ei ühinenud, siis pesin kiirelt, riietusin ja tulime tulema.
Kristiine juures seisime ristmikul foori taga täpselt selle sama bussiga, mille peale me saada tahtsime. Niisiis ei jäänud muud üle, kui rohelise tule süttides lihtsalt JOOOSTA! Peale meie olid veel mingid tüübid ka, kes samamoodi spordikotid õlal lidusid. :D Oma 150 m. oli vaja bussiga "sammu pidada". Igatahes jõudsime ja saime normaalselt ajal koju. Järgmist bussi oleksime oodanud oma 20 minutit või trolliga minnes pidanud kõndima veel peagu pool kilomeetrit.
Kodus sõin nüüd porksi ja jogurtit, räägin Tõnniga juttu, uurin netis ringi ja mõtlen, et peaks magama minema, sest mu kael on kange. Ei tea, kas trennist või koolist, igatahes oleks hea praegu voodisse sukelduda. Veel parem, kui saaks kohe kaissu ka, aga no oleme positiivsed - varsti tuleb nädalavahetus. ;)

Kommentaare ei ole: