reede, 17. september 2010

Balou

Kolmapäeval ei teinudki midagi erilist. Kool, mis kestis sada tundi, pärast mida lihtsalt ühikas tšillisin. Õigemini püüdsin õppida anatoomiat ja füsioloogiat, millele oleks pidanud muidugi suuremat rõhku panema. Aga siis tuli Mari-Jaana sõbranna siia tuppa ja nad rääkisid ja ma rääkisin ja nii see aeg läks. Samal ajal oli vaja Tõnniga emmessennis rääkida. :)
Aga õnneks polnud eilne töö endiselt teab mis raske - valikvastustega! Eile tegime koolis mingi vene keele testi ka, mille järgi meid hiljem kahte rühma jaotatakse (natuke vähem oskajad ja natuke rohkem oskajad :D). Pärast seda veel anorgaanilise keemia tunnike, kust me õnneks poole pealt juba koju saime.
Ühikas plaanisin esialgu rullatama minna, aga kuna nii tugev tuul tundus olevat ja ka kahtlased pilved tiirutasid, siis otsustasin (kuna riided olid juba selga aetud) niisama toas lihasgruppide harjutusi teha.
Pärast seda käisin pesus, siis uurisin veel niisama netis ringi ja peagi oligi kell juba pool 9, mil pidime Kerttuga kokku saama, et poes ära käia ja miskit osta, mida saaks enne väljaminemist juua. Siis lippasime ühikasse tagasi, et end valmis panna ja linna Kerttu klassivenna juurde ühikasse kella 11-ni minna. Ehk siis pooleks tunniks(sest me jäime täpselt ühest bussist maha ja järgmist ootasime ligi pool tundi), kus me saaks siis oma jooke mekkida. Ja no ebanormaalne, mis luksuses mõned elavad ikka. :D Mingi paari toa peale elusuur köök, kappide, külmkappide ja mölludega. Superluks, no. Meil siin terve korruse peale üks köök, kus ka ainult väike laud, pliidid ja kraanikausid, aga no õnneks ma ei söö "suuri sööke", niiet ma ei ole seal köögis peale tassi ja kausikese loputamise midagi tegemas käinud.
11 jalutasime siis vanalinna ja Balousse, kus oli ka mingi tudengitepidu. Pidime Hollikasse ka minema, aga kuna me pärast tagasi poleks ikka saanud ja oleks pidanud uuesti pileti ostma (35.-), siis mõtlesime, et jääme juba sinna. Lõime tantsu ja nii see kell läks. Lõpus hakkasid mingid itaallased tüütama ja ma tahtsin koju ära tulla(kell oli kolm läbi siis). Kerttu polnud ka õnneks vastu, olenemata sellest, et ta seal juba ühega tantsu lõi :D.
Ja sealt järgnev oli juba maailma kõige hullem trip. ESITEKS olid meil elukõrged kontsad, TEISEKS me tulime jalgsi ja KOLMADAKS Kerttu marssis ringteelt valest august välja ja me tegime maailma kõige suurema ringi sisse ja vahepeal olime juba väga suures segaduses, et me ei leiagi enam õiget tänavat üles. Üks hetk ma isegi võtsin kingad ära ja lippasin paljajalu, sest see oli liiiiigne piin. Hetkel on mul küll tunne, et ma ei pane enam kunagi kõrgeid kontsi alla. :D Tallad tänagi veel paistes.
Igatahes lõpuks jõudsime mingit imemoodi õigesse kohta(kell hakkas saama pool 6, seega võib arvata, milline piin meil oli), torkasin kingad jalga ja käisime veel Räägupesast ka läbi, et friikaid, kanapihvi ja majoneesi-hapukoore kastmega süüa. Mm! :D Võiks öelda, et see oli kogu päeva/öö tipphetk, no. :D
Tulin tuppa, pesin jalad puhtaks ja keerasin magama.
Hommikul poole 10 ajal helistas ema ja teatas suure õhinaga, et töö saadab ta Tuneesiasse. Ebanormaalne! Nagu mis mõttes? Siis ei tule meil küll enam midagi Türgist või Egiptusest välja. :(
Poole 12 ajal ärkasin päris üles. Lebotasin veel tükk-tükk aega voodis, muljetasin Mari-Jaanaga ja siis käisin pesus.
Nüüd kirjutan siin seda blogi ja räägin emmessennis Karolini ja Kerttuga juttu.

Tuleks juba Tõnn Soomest tagasi ! :(

Kommentaare ei ole: