esmaspäev, 11. oktoober 2010

Tere uus nädal!

Laupäeval jõudis Tõnn ka ikka lõpuks koju. Siis mehed asjatasid välja, ma koristasin koridori, mis oli tänu remondile nagu seapesa.
Pärast suurt koristamist ja ema töölt kojujõudmist hakkasime süüa tegema. Panime kanakoivad ahju ja ma tegin juustušnitleid. Emme ülesandeks jäi siis kartuli ja kartme valmistamine. :) Siis tegin kiirelt seni, kuni Kädi sõbranna sünkaril oli, talle tordi valmis ja olin niisama asjalik. Siis sõime õhtust ja no nii see aeg läks. Sauna kütsime ka, sest pühapäeval poleks me saanud. Vaatasime "Eesti otsib talenti" ja käisime saunatamas. Hiljem tahtsime paraleelselt kanal kahest ja tv kolmest filme vaadata, aga kuna "signaal puudus!", siis pidime tv kuue õudukaga leppima, mis polnud suurem asi. :D

Pühapäeval ärkasime 10 paiku üles. Siis lebotasime veel tükk aega ja mingi hetk, kui emps oli ka töölt saabunud tegime rõõmsalt ahju-omletti riivitud juustu ning kõige muu hea ja paremaga. :) Kädile tegime üllatuse ning andsime kingi ja tordi mitu päeva enne sünnat kätte.
Pärast hommikusöögi ja tordi söömist vedasime kiirelt mõned puud aiamaalt ära, mis eelmisel päeval maha oli saetud ning ära tükeldatud, siis Tõnn pesi enda auto ära ja pärast seda lebotasime niisama ja vaatasime telerit.
Nelja paiku sõitsime linna, sest mingid tahtsid autot tulla vaatama. Kaua ei saanudki enam koos olla, sest 5 minutit enne kuut tuli rong Tallinnasse.
Rongis muljetasin Kärdiga ja lugesin raamatut. Ühikasse jõudsin poole 9 paiku. Tahtsin veel Revalisse trenni ka jõuda, aga kuna mu toakaaslane, kellel ma palusin vaadata, mis kell buss läheb, vaatas "tööpäeva" ja ütles mulle niigi mingi saja minuti pärast mineva aja, kuigi tegelikult sellist ei olnudki ja läks veel omakorda 20 minutit hiljem. Niisiis kasutasin seda aega poeskäimiseks. Aga linna läksin sellegipoolest, et endale vähemalt kuukaartki siis ära osta.
Enne 11 olin ühikas tagasi. Pakkisin enda asjad lahti ja muljetasin veel Tõnnigagi. :)
Magamajäämisega oli teps raskusi, aga lõpuks ilmselt mul see siiski õnnestus.

Täna ärkasin 7.45 üles. Panin riidesse, haarasin külmikust oma viimase Soomest toodud PARIMA smuuti ja lippasin kooli. Ladina keel ja orgaaniline keemia.
Pärast loenguid läksime Kerttuga Kristiinesse, et sealt piletilevist läbi hüpata ja endile piletid homseks osta.
Ühikasse naastes uurisin netis ringi ja lugesin raamatut. Ja suppi sõin! Niiet igati sisustatud tunnikesed olid.
Nelja paiku läksin bussile, sõitsin Kristiinesse, et endale eurosid natuke EEKideks vahetada ja siis uuesti edasi kesklinna ja Revalisse. Kõigepealt olin jõusaalis üle tunni aja ning siis läksin BodyPumpi. OLEKS UJUMA ka läinud, aga ma, tarkpea, jätsin oma KÕIGE UUEMA trikoo eelmine nädal Audentesesse. Oleks mul see siis varemgi meelde tulnud, aga alles enne linna minekut avastasin, et olen ilma.
Pärast ühikasse naasmist käisin jalutasin muidugi sinna, aga minu trikood "leitud asjade" seas ei olnud ja ma ei kahtlegi, otsustades trikoo ilususe ja uudsuse üle. St. ju meeldis kellelegi veel see.
Igatahes nüüd koristasin veel terve kapi uuesti üle, et ÄKKI ikka on seal, aga ei. Kahju!
Tagumine aeg oleks unedemaale minna, sest hommikul plaan varakult ärgata ja trenni minna.

Ilusaid unenägusid!

Kommentaare ei ole: