pühapäev, 20. juuli 2008

20. juuli


Täiesti masendav, kui ruttu aeg läheb. Ma püüan vältida mõtet lähenevast koolist. Oh, well...
Hommik algas kella kaheteistkümne paiku. Mul on tunne, et kõik mu sugulased põevad insomniat. Ma ei saa aru..alati tahan veel ma magada, kui nad juba ammu-ilma üleval on(loe: segavad).
Kuulsin, et räägiti Ivo juurde sööma minemisest. Unise peaga ei saanud aru, miks peaksime sinna sööma minema? Kuid siis selgus, et seal šašlõkki veel(isa sünnast) hirmus palju üle ja see vaja ära küpsetada. Selge... Läksime kõik sinna. Sõime, ajasime juttu... Lõpuks viskas üle. Ma tahtsin Coolerit. :D Läksin siis rolleriga koju ja lasin Ossil poest kaks tükki osta. Mm... :)
Pärast seda passisin veel mingi aja kodus ja läksin tagasi (rolleriga muidugi). Oh mind küll. Politsei-ment oli kolmnurgas väljas. Mul siiralt vedas, et ma nende auto otsa nägin. Sain kiiruse kähku neljakümneviie peale tõmmata (üle selle sõites oleks just kui baigilube vaja:))
Huh... Mul vedasi. Ei miskit, ju lihtsalt kontrollisid. Süda peksis, jälgisin veel tükk aega peeglisse, et nad järele ei tuleks.
Ivo juurde tagasi jõudes puhkusin alkomeetrisse veendumaks, et ma olen roolijoodik(või siis lenksujoodik ?). Jah, nii see oligi...0,2 promilli. Pole hullu. Otsustasin siis hoopis veel ühe Cooleri peale võtta ja veel mitte koju sõita. Passisin seal veel päris kaua aega, kui lõpuks üle viskas. Panin seal (meile kuuluva) telgi kokku ja tulin jala tulema(kartes politseid no. PS! Oss sõitis rolleriga mul koju).

Anyway. Sugulased läksid ka mõne aja pärast minema(koos mu sistaga, YAY!). Ema läks tööle ja isa magama. Huh... Lõpuks ometi omaette. :))
Leidsin külmkapist jogurtit ja siidrit. Sõin-jõin, nautisin muusikat ja panin sauna kütte. Mingi aeg käisin siis saunas ära, sõin ja siiamaani olen niisama vahtinud.
Minutid mööduvad imekiirelt, haigutan, vaatan kella...mõtlen, et peaks voodi poole liikuma. Jah, seda ma teengi.

Head und!

Kommentaare ei ole: