reede, 4. juuli 2008

Neljapäev - kolmas juuli.

Hommikul oli mingi pool 7 äratus. Käisime pesus ja tegime korda end. Läksime kooli... Seal istusime tundides, kus meil oli nii igav, et me eelistasime sellele koolihoovis tühja vahtimist. L6puks mingi poole 12 ajal said Stacyl tunnid läbi ja meie emps tuli meile järele. Tulime koju, s6ime ja läksime linna shoppama. Tahtsin endale suveriideid palju-palju osta, aga midagi ilusat ei leidnud. Ostsin pusa ja k6rvar6ngad.
Pärast seda läksime jäätisekohvikusse, teised tüdrukud tulid ka sinna. Einestasime seal ilusaid suuri jäätisekokteile ja asju. :D :) Oi, mingid inimesed üritasid meid ''salaja'' pildistada. :D
Me oleme juba kahes lehes olnud, igalpool on meie konserti kuulutused ka üleval. Inimesed tunnevad ära meid juba linna peal. Piibitavad ja niisama lehvitavad. :D
Anyway. Kella viie paiku oli meil ehliproov kokku lepitud. Laulsime k6ik lood läbi ja olime jube lahedad. :D Mis siis, et kuidagi imelikult tulid need lood välja.
Selle l6ppedes jalutasime koju mina, Marjo, Maria, Stacy (6de) ja teine (isa laps) tuli ka meie juurde täna ööseks. 6nneks hakkas siis tee peal vihma ka sadama. Tundin juba puudust sellest mingil määral. :D Kuigi oi ikka soe (vihm samuti). Teised ei viitsinud joosta, aga ma v6tsin kingad jalast ja jooksin koju. Niiiiii m6nus oli...juuksed läbimärjad jms. 6hh. :))
Koju j6udes ootasin teised ka ära, siis hakkasime sööma.
Pärast söömist pikutasin, olin juba 6igemini unele jäämas. Aga siis tuli Maarja meile külla. Läksime kööki jooma ja kr6pse sööma. Mängisime 6htu otsa kaarte ja üldse oli hästi tore. :)
Üldiselt peakski juba hakkama magama ära sättima. Homme juba üks esinemine...
Tsau ! :*

Kommentaare ei ole: