kolmapäev, 9. juuli 2008

Teisipäev (8.juuli)

Hommikul ärkasime üles ja sättisime end valmis, sest kella üheksaks pidime kooli minema, et veel ühe väikese konserti kooli6pilastele teha...Kell oli juba 9 läbi üks minutit, kui ema polnud endiselt alla tulnud. Me siis otsisime ta ise üles, vaatas suures toas oma sajatollilist plasmatelerit :D Ütlesime, et me peame kooli minema. Ta tegi üllatunud näo pähe ja ütles, et v6ib meid viia :D Daa ju. :D Alles siis kui ta autos küsis, et mis kell ta meile järele v6ib tulla siame me aru, et ta ei tea meie esinemisest midagi. :D Ta ei teadnudki... :D Igatahes me leppisime kokku, et heilistame , kui vaja.
Tuli välja, et kooli6pilasteks olid mingi 9-13 aastased(kes loomulikult kuulata absoluutselt ei oska) Aga suva...raha tuleb. :D
Pärast konsertit kohvitasime 6petajatetoas ja siis otsustasime poodidesse minna. Veel viimast korda, et kommi koju osta jms.
Ma ostsin kommid ära ja tulin koju. Teised jäid veel linna tuiama.
Tulin koju, vahtisin arvutis ja pool magasin (jälle), kui ema mind sööma kutsus. :D
Pärast söömist hakkasime linna minema, aga 6nneks Marjo ja Maria juba tulid, nii et ema sai meid Maarja ja Liisa juurde kaarte viia mängima. :)
Olime seal poolteist tunnikest ja siis t6i meid Helmut koju tagasi. Sättisime end valmis ja läksime Tiina ja Kertu juurde aiapeole (ühtlasi ka l6pupeole ja nende ema sünnale...)
Seal oli päris tore, neil ilmatult palju p66said ja asju, seega me otsustasime triffaad mängida :D Laulsime(siis k6ik jälle nutsid. :() ja s6ime ka... Ma j6in isegi saksa 6llet. :O Väo, sest ma ju muidu ei joo üldse seda solki, aga see oli normaalne, mingi sidruni oma ja alkoholi oli k6igest 2,6 vms. :D
Sealt tulime üheksa läbi koju.
Siis hakkasime Marjo, Maria ja Stacyikesega kaarte mängima. Super 6htu oli.. st. me pold veel nii palju suhelnudki Stacyga kui tänane 6htu kokku.
Igatahes enne vaatasin "Mindfreak"-i ja käisin pesus. Hetkel vaatan, et peaks pakkima hakkama vaikselt, kell juba päris palju. :)
4 hakkame kodust liikuma.
Seega tsau! Näeme! ;)

Kommentaare ei ole: