pühapäev, 6. juuli 2008

Big day. :)

Hommikul ärkasime mingi aeg üles. Hakkasime pannkooke tegema. :)) Siis mängisime kaarte ja ma valmistasin endale megav6ileibu. L6puks said pannkoogid valmis ja me hakkasime perega sööma. Nad oli hirmus 6nnelikud meie pannkookide üle. (a)
Pärast söömist hakkasime sättima, käisime pesus ja triikisime endi kleidid ära. Poole nelja ajal viis ema meid koolimajja. Hakkas proov. :))
Kella viie paiku tuli ema meile jälle järele. T6i koju... Siis terve see tund aega tegi mulle Marjoke vahvlilokke...ja siis läksime koolisaali tagasi. Sättisime ja laulsime niisama hääled lahti. Pool kaheksa hakkas esinemine. Algul vaatasime, et no nii vähe rahvast on, aga sis kui lavale ära läksime avastasime, et ikka päris k6vasti on rahvast. Üks lugu läks veidike metsa, aga pole hullu ülesjäänud sada tükki tulid superhästi välja. L6pus k6ik nutsid jälle, sest me oleme nii armsad jms. Eriti pered jms. Taheti kolme lisalugu ka. :))) Publik oli ikka jube kettas, t6usid l6pus isegi püsti jms. Ise jäime ka väga rahule. Alles SUPER (nooo)!! :)
Pärast esinemist panime tavalised riided selga tagasi, siis tsillisime veel natuke aega saalis, kui tehnikat kokku pandi ja pärast seda läksime taha baariruumi shampanjatama. :)
Siis otsustasime Big Benni sööma minna. Tellisin endale megasuure pitsa. Suht m6nna... :D
Koju j6udes oli kell juba natuke enne ühte... Käisin pesus ja nüüd tulin netti. Uni on ka tegelikult, seega ma rohkem ei viitsi muljetada ja lähen magama ära. Homme lähme kuskile festivalitama. :)
Tsau! :*

Kommentaare ei ole: