pühapäev, 12. juuli 2009

3. day

Nii... Täna ärkasin hiljem kui teised. Aga siiski j6udsin valmis enda asjadega.
Üheteistkümneks läksime Helmuti juurde, kus kohtusime teistega. Siis s6itsime k6ik koos Oldenburgi. Shoppasime paar tundi. Ostsin endale pesu, retuusid, pika pluusi, kollased lühikesed püksid, roosa maika, oranzhi kapsuni, k6rvar6ngaid ja muud nänni. Kolmeks saime mäki ees kokku, s6ime ja s6itsime koju tagasi.
Esimese asjana käisime korra siin poodides, et pilk peale visata. Ma tahtsin täiega sealt Oldenburgist ühti lahedaid poolsaapaid osta, aga too hetk ei saatsinud (nüüd kahetsen:/), sest lootsin, et siin (on muide sama pood olemas) on ka neid müügil. Tuhkagi. Nüüd olen kurb veidi. :D
KOju tagasi naastes s6itsime ATV-ga ja olime niisama asjalikud. Mägisime Wii-ga tennist, poksimist ja uisutamist. Nii lahe ikka! :)
Mingi hetk otsustasime jalgratastega s6itma minna. 6igemini Helmuti (loe: Maarja ja Liisa) juurde minna. Siis istusime niisama seal natuke. J6ime veini ja s6ime juuste ja muid suupisteid ja ajasime juttu. Kaua ei saanud olla, sest olime lubanud kümneks tagasi olla. (Neil siin suht taunitav, kui noored hilja väljas on, nii vahemärkuseks;))
Niisiis nüüd pole rohkem suurt midagi teinud. Internetis istunud ja telekat vaadanud. :P
Peakski vaiksel pesema ja magama ära sättima, sest homme pidime kuskile festivalile minema, aga me ei tea absoluutselt, mis kell me stardime vms. Ühes6naga jah. :D
Und!

Kommentaare ei ole: