esmaspäev, 6. juuli 2009

ÜhesHingamine ja kõik muu...

Käisimegi too päev Kauksis. Õhtul läksime sinna. Enne käisime veel linnas, saime mingite Rauno söberitega kokku. Ostsime poest juua ja grilli ja kõike muud ning asusime teele. Pärale jõudsime ikka alles päris keskööl. :/ Sest need söberid olid päris pirtsakad ja neile ei sobinud ilma suure grillita laagriplats. Sellepärast oli ju vaja sada km tagasi Mustvee poole sõita, sest seal ''oli ju kindlalt veel selliseid lahedaid paiku.'' Lõpuks sõitsime siiski sinna esialgsesse punkti tagasi. Panime telgid üles, jõime, grillisime. Järgmisel päeval vedelesime niisama rannas.
Koju naastes oleks pidanud linna orkestriproovi minema, aga see asi jäi katki, sest ma oleks sinna päris palju hilinenud.
Järgmisel hommikul oligi kell 6 väljasõit Tallinnasse. Sellest kõigest seal ma pikalt ei viitsi rääkida. Kõik oli selline nagu tavaliselt. Proovid, Tondi koolimaja, tastuta bussid/trammid ja kõik muu... Nagu ikka. Laupäeva õhtul tuli Tõnn ka Tallinnasse koos Malvariga. Käisime hessis jms. :)
Pühapäeva hommikul oleks pidanud orkestriproovi minema, aga ma ei suutnud. Selleks oleks pidanud poole kaheksa paiku juba üles ärkama. Väga masendav. Ärkasin hoopis pool 10, pakkisin asjad, sättisin end korda ja läksin Tõnni ning Malfiga karti sõitma. Hullult lahe oli ikka. :)
Kahe paiku jõudsin lauluväljakule. Käisin söömas ja vaatasin niisama Tõnni ja Malfiga konserti. Lõpuks tuli minu kord ka lavale minna. Päris võimas laulupidu oli siiski. Rahvast oli rohkem kui inimesi. Ning mis kõige sensatsioonilisem - pealtvaatajad tegid samuti laineid. Lõppedes ei läinud bussiga koju, vaid isaga, kes oli toitlustamas seal. Sain veel seni Tõnniga koos olla. :)
Autos magasin ja kui koju jõudsin, oli väljas juba päris pime. Kella ei vaadanudki. Läksin kohe sauna ja siis magama.
Tänase kohta andmed puuduvad, sest ma ei teinud peaaegu et midagi. Tõnniga rääkisin natuke emmessennis, kes oli ilusti ja tervelt just Soome jõudnud. :D
Ühesõnaga oli meeldiv!. Ma panen lõppu paar pilti ka. :)






























Kommentaare ei ole: