esmaspäev, 13. juuli 2009

4. day

Ärkasin poole kaheteist ajal. Siis s6in ja käisin pesus. :D
Me polenud veel poole kahenigi kindlad, kas meil on siis kuskile minek v6i ei. Suht tedmatus. Nii igaks juhuks siiski püüdsime otsast juba sättida. Mingi hetk tuli Stacy ja küsis, kas me ikka teame sellest minekust.
Nimelt saime ühe aubanduskeskuse juures teistega kokku ja läksime Clausi juurde teetama ja koogitama. Siis laulsim talle veel. Ta oli nii 6nnelik, et ta kodul nüüd selline au on. :D
Igatahs sii laulis veel tema meile, mis oli üliilus. :) Nagu täiega. Ja kurb oli ka, sest tal on nii palju muusikalist annet, aga ta naisele ei meeldi üldse, kui ta tegeleb muusikaga. Vastik m6rd, vist. :P Kuigi peale vaadates ei saanud nagu arugi, et ta (MEID ERITI) ja üldse k6ike muusikaga seonduvat vihkaks. Aga ehk oskab hästi teeselda.
Olime seal ära paar tundi ja läksime kuskile mujale linna mingile festivalile. Seal olidjälle need ülilahedad l6bustusatraktsioonid. Esimese asjana läksime ühe sellise karuselli-moodi asja peale, kus me eelmiselgi aastal käisime. Siis pärast seda nägime üht maailma k6ige 6udsemat atraktsiooni, mille peale mul oli ka vaja ronida. See oli elu6udne ikka, aga vb seda ka ainult sellepärast, et mul oli kinnisidee, et see asi, mis mul ümber on tuleb lahti ja ma lendan sinna asfaldi peale surnult maha. :D See oli selline kirjledamatu asi, käis üle pea, keerutas ja pööras meid maailmak6rgel maast. Siis käisime ühe asja peal veel, mis oli lahedam, kui see esimene karussell, kuid lahkem kui see, milles mul klimp terve aeg kurgus oli. :D See oli rohkem nagu Eestis need lendavad vaibad vms. Rohkem see 66nes tunne. :) No üleval olime peaaegu pea alaspidi ka, aga see oli siiski üsna kukepea selle eelneva k6rval.
Enne äraminekut ostsin endale veel shokolaadis banaani, mis oli päris hea. :)
Wiesmoori tagasij6udes läksime Big Ben-i sööma. Tellisin endale suure salaamipizza. Üllatus-üllatus, aga k6ht on SIIAMAANIGI veel täis. :D Kuna meie ema meiega sellel päevasel tripil kaasa ei tulnud, siis pidi meid Helmut koju viima. Aga ta pakkus välja, et me v6iks nende juurde ka minna. Niisiis läksime pooleteistkümneks (?) tunniks sinna. Mängisime nendega (k.a. n-ö. nende ema) kaarte.
Siis tulime koju, mängisime Stacy-ga ka veel paar kaardimängu, käisime pesus ja naersime Mariaga Marjo üle. St. mitte, et ta midagi teinud oleks. Aga me tegime omavahel nalja, et Marjo ajas läpakale moosi peale, selles kasvas selline nali, et ise ka ei usu. Oma 5 minutit naersime Mariaga k6ht k6veras.
Nüüd oleks vist tagumine aeg magama ära minna, mul oli juba pool 6htut selline suik peal olnud, et jube. :D
Guten nacht!

Kommentaare ei ole: