teisipäev, 14. juuli 2009

5. day

Täna hommikul ma nägin isegi T6nni unes. :) Nii armas, ma polnud üldse teab, mis ajast und näinud. :D
Igatahes üles ärkasin ma Marjo hambakirgistamise peale, mida ta läbi une tegi. See oli nii vastik. Jube!
K6igepealt läksime Mariaga linna. Ratastega. Käisime korra poes ja siis Takkos ka (ta ostis endale ühed plätad ka ;)).
Tagasitulles käisime überkiirelt pesus, s6ime pasta bologngeset ja sättisime end kiiresti-kiiresti valmis, sest kella üheks pidi kokkusaamisaeg olema, aga me piime seal veel oma kolmveerand tundi ootama, sest Tiina perel oli mingi värk. Ühes6naga me käisime seni siis seal kuskil poodides. Seal ikka nii odavad asjad, täiesti ebaaus, ma ütlen.
Kolmeks s6itsime kuskile mere äärde, seal pidi olema hülgepoegade söötmine. Nimelt oli tegemist sellise turismiobjektiga, kus kasvatati väikseid ema poolt hüljatud junsusid. Siis nad olid nagu maailmaarmsad. :) Ja neil on nii ilusad ja siirad suured silmad...
Pärast oleks saanud kuskile veeparki minna maurama, aga k6ik olid sellised plokid, et jube kohe.
Seega läksime mere äärde jalutama, siis passisime mingi kolmveerand tundi kuskil kohvikus. Siis käisime seal k6rval mignis tornis ja viie paiku hakkasime tagasi Wiesmoori s6itma.
Täna otsustasime siis neile ka Eesti toitu teha. Käisime veel enne jalgsi poes (sest kahe ratta kummid olid suht tühjad:/), ostsime kartulit (mida me pole vist KORDAGI k6igi nende aastate jooksul saanud siin süüa:D) ja purgikapsast.
Ühes6naga... keetsime kartulid valmis, siis praadisime kapsa ära, tegime mingi koorekastme ja küpsetasime verivorstid valmis. Kahjuks s6i kogu praadi ainult Stacy. Aga talle väga maitses. Ta polnud isegi prakapsast varem söönud. Nagu mism6ttes? :D Ema proovis korra kööki tulles meie verivorste ja need maitsesid ka talle. :) (Me veel öelnud pole, millest need tehtud on:D Homme on vist see päev. ;))
Nüüd olen ülejäänud 6htu peaaegu tervenisti üksi arvutis istunud.
Tsüüß! :D

Kommentaare ei ole: