reede, 10. juuli 2009

Our first day

Ärkasin üles kella veerand kolme paiku. Panin veel m6ned vajalikud asjad kokku ja s6in paar v6ieiba.
Kell kolm pidi väljas6it olema. Paraku lükkus see pool tundi edasi, sest ilmselt meie raskuse all ei pidanud bussi üksa rehv vastu ja läks puru. Seega vahetati veel seda seal. :P
Riia lennujaama j6udsime seitsme paiku. Tiinal, geeniusel, oli pagasi kaal juba minnes üle (mis ta siis veel tagasitulles teeb? ;P). Aga no mul oli ka üsna piiri peal juba.
Ühes6naga 9.45 väljus lennuk. Algul sain isegi m6ned leheküljed raamatut lugeda, kuid siis tuli äärmiselt suur uni ja ma pidin magama. Hästi "mugav" oli küll seal. Pärast lahendasin veel natuke Sudokut ja olin niisama asjalik.
Siia j6udsime kuskil keskpäevaks. Esialgu pikutasime natuke, siis s6ime ja keerasime magama. Kella neljani saime ainult magada, sest siis pidime sättima hakkama 6htuseks konserdiks, mis toimus üldse kuskil Wiesmoorist väljas mingis väiksemas külakeses - kirikus.
Tegime veel proovi ja vahtisime niisama seal.
Kell 8 hakkas konsert peale. Tund aega kestis. Päris ilusti tuli välja, igatahes neile meeldis väga. Sada korda kutsuti tagasigi veel.
Pärast saime veel v6ileibu ka matsutada. Päris hea. :P
Marjo on ka ikka naljakas. :D L6hkus teleka ära. :D:D:D St. mitte päris, aga me panime ta uskuma, et ta lhkus, nüüd elueest parandab seda. :D Ja ta ei saa aru ka, et me teda naerame. :D
Aga ühes6naga jah, k6ik oluline sai vst kirja pandud.
PS! Nancy (edaspidi ema siis) ootab TITAT! :) :) Niiii armas.
Ja seda ka, et see arvuti paneb vahepeal tühja ka. Nimelt viskab kursorit kuskile suvaliselt jutu keskele.

Hiljem selge peaga (st. rohkem maganuna) v6in siin s6nastuses ja jutus väikseid parandusi teha, sest praegune tuli küll kuidagi väga mööda.

Kommentaare ei ole: