kolmapäev, 3. märts 2010

03.03

Huuh, ma alles täna avastasin, KUI kiiresti on aeg läinud. Lausa müstika! Alles oli suvi, siis õpetajatepäev, jõulud, aastavahetus ja JUBA märts.

Ärkasin üles 10 minutit enne seitset. Tõmbasin selga hommikumantli, läksin alla tegin vorsti-juustu sooje saiu, kohvi ja otsisin pesust tulnud riideid endale. Siis läksin tagasi oma tuppa, panin riidesse, sättisin juuksed enam-vähem korda, viskasin paar asja kotti, kiire hambapesu ja postkastide juurde, kust Danel mu peale pidi võtma. Õigemini Liisa tee otsa, sest ma mõtlesin, et teen asjalood kergemaks, mistõttu Danel ei peaks kaks korda järjest lähestikku autot peatama.
Koolis oli selline... tavapäraselt igav. Kaks inkat, kus panime enamjaolt tühja. Keemia, kus oli võimatu keskenduda tänu vapustavatele klassikaaslastele. Pärast seda näidati muusikanädala raames meile ooperit "Wallenberg". Huh, kuidas nüüd öelda. Muljed on segased... nagu see etenduski. :D Siis tuli söömine ja ajalugu, kus me ei kirjutanud ISEGI mitte konspekti. :D Ühesõnaga väga lebo päev.
Koju tulime Tiinaga samuti Daneliga. Sõin, lugesin Cosmot, Postimehe kultuurilisa, chillisin buduaari B-turul ja asjatasin niisama.
Mingi aeg lasin silma looja ja magasin tunnike. Ärgates sõin, panin riidesse, koti kokku ja läksin võrkpalli. Täna oli nii mõnus mängida, sest rahvast oli piisavalt, et õigearvulised meeskonnad teha.
Tagasitulles vaatasin ''Supermodelle'' ja käisin duši all. Nüüd olen veel Tõnniga natuke jutustanud, juukseid sättinud ja hambaid pesnud.
Peakski üles ära minema, kreemitama ja voodisse heitma.


Tsau!

Kommentaare ei ole: