laupäev, 13. märts 2010

(T)õnn!

Hommikul ärkasin 10 enne seitset üles. Sõin, pakkisin kotid ja panin riidesse. Enega läksin kooli. :)
Esimene tund oli inka, kus oli seekord ebarituaalne tund. Nimelt õpetaja solvus nagu väike laps millegi peale ja hakkas meilt töövihikut nõudma (milles me juba 10. klassis kokku leppisime, et seda kaasa ei pea vedama ja kodus iseseisvalt täidame ja kui õpetaja ütleb meile eelnevalt, et tahab kontrollida, siis võtame kaasa) ja väitma, et meil pole kokkulepet olnud ja kahtesid sisse panema külma südamega. Siis Siku sai vihaseks kõndis klassist välja, seni jõudis aga õpetaja enda asjad kokku pakkida ja minema kõndida, niiet kui Siku direga tagasi tuli, siis polnud enam ei õpetajat ega poolt klassi, kes läksid koju töövihikuid tooma. Normaalne, eks! Igatahes siis direktor käis rääkis õpetajaga ka, tuli tagasi ja ütles, et nüüdsest seda kokkulepet enam ei ole siis ja tulgu me kõik esmaspäeval ilusti tundi ja tehkem nägu, et midagi pole juhtunud. Teine tund oli füüsika, kus me rääkisime ikka oma tähtedest ja asjadest. Enne lõppu pidime kooli kõrval hambaarstil ära käima, sest ta olevat kutsunud kontrolli. Mul olevat igemepõletik, eks ma järgmisel nädalal katsun enda arsti juurde minna. Järgnes kirjandus, kus me rääkisime eesti kirjandusest 40datel, Hrutšofi nalju ja üldse tollasest elust-olust. Neljas tund oli kunst, kus me joonistasime kooli olümpiamängude logo kavandit. Viies oli matemaatika kontrolltöö, mis oli päris hull. Sellesmõttes hull, et pool klassi jäi vist söögist ilma, kuna kasutasid terve vahetunni aja töö lõpetamiseks. :/ Õnneks ma sain ikka söönuks. :D Viimane tund oli bioloogia, kus me ei jõudnud ka eriti midagi teha, sest pool klassi käis selle algusest alles söömas ja ülejäänud pool tundi kulus ka kontrolltöödega kauplemise peale.
Pärast tunde läksin trenni. Jooksime algul niisama soojaks, venitasime, tegime jooksuharjutusi ja siis HÜPPASIME KAUGUST ja kolmikut/viisikut/seitsmikut. Niiiiii mõnus! Mu jalaga ei juhtunud ka midagi. Nüüd tekkis jälle see meeletu tahe kohe päriselt hüpata, hüpata, hüpata... aga Pirx ei taha lubada. Nii igaks juhuks. Kurb! Siis tegime topistpalliga pöiahüppeid, kuulitõuget ja kõhtu, selga, külgi.
Natuke enne nelja lõpetasin trenniga, käisin pesus, kreemitasin, riietusin ja lippasin linna. Enne veel raamatukogust läbi, et üht-teist laenutada. Hambaarsti juurde tahtsin ka veel jõuda, et aega panna, aga no näed, võta näpust, ÜKS minut jäin hiljaks.
Tulin siis rõõmsalt Tõnni juurde ja avastasin, et ta ema polegi kodus. Chillisin siis kaupsis mingi pool tunnikest ja läksin uuele katsele. Ja täpselt sel momendil ta tuli. Hurra-hurra! Kuna mul pea juba trenni valutas, siis otsustasin tukastada nii kaua kuni Tõnn tuleb.
Kuskil kuueni tukastasin, siis ta tuligi. :) :) Sõime, rääkisime, käisime poes, vaatasime "Eesti laulu", mille valiku üle me väga rahule jäime. Siis tegime popkorni ja vaatasime üht filmi nimega "Law abiding citizen". Huvitav ja kaasahaarav film, aga lõpp ei vastanud ootustele, kahjuks.

Hommikul ärkasin juba suht varakult üles, sest päike küttis tuba nii mis kole, aga ma pikutasin siiski kaheteistkümneni. :D
Sõime ja nüüd ta lippas juuksurisse. Ilmselt peaks ta kohe tagasi ka jõudma, nii et kena päeva jätku!

Kommentaare ei ole: