neljapäev, 4. märts 2010

Neljapäev :)

Ärkasin hommikul ema äratamise peale. Ei tea, kas ma olin pool tundi sisse maganud juba või jaa? Mul oli ainult 25 minutit aega, et asjad kõik kokku panna. Võrkpalliasjad, ujumisasjad, trenniasjad, tänased õpikud, homsed õpikud, tänased riided, homsed jne. Isegi süüa ei jõudnud. :/ Üks suur sahmimine oli ainult.
Lippasin siis poole aeg postkastide juurde, kust Enn mind ja üht poissi peale võttis.
Esimesed kaks tundi olid eesti keel ja kirjandus. Tegelesime rituaalseks saanud kirjanditega. Parandasime ja kuulasime parimaid töid. Kolmas tund oli filosoofia, kus me analüüsisime kontrolltöö mõnda vastust. Selline grupitööd meenutav tund. Järgnes rütmishow. Trupp, õigemini perekond, mis on meid varasematelgi aastatel külastanud, aga nad on VINGED sellegipoolest. :) Järgnes ajalugu Hiroshima(pommiplahvatuse) filmi vaatamisega. Söögiks oli külmkoorekaste, millele järgnes ühiskonna tund, mis oli tavapäraselt tüütu.
Pärast tunde läksime ruffi salongiõhtu asja tegema. Nimelt meil oli antud laul "Merelapsed", millega me midagi ette võtma pidime. Tegime sellise kuuldemängulaadse esitluse. :D
Veerand nelja ajal vähetasin kähku riided ära ja hakkasime klassidevaheliseks võrkpalli turniiriks sooja tegema. Esimene mäng oli, kui ma ei eksi, siis 10A-ga, keda me otseloomulikult(!) võitsime. Olgu-olgu, polnud see võit midagi nii 100 protsendiline. Kolm mängu olime sunnitud tegema. 12A-ga samuti... ning taaskord saatis meid edu. ;)
Pärast mängu käisin kiirelt pesus ja läksin Tõnni juurde. Õigemini läksime, sest ta tuli mulle poole tee peale vastu.
Kaua ei saanudki olla, kui tuli minna salongikale. Päris lahe oli, aga klasside osavõtt oli kuidagi nadi. Esines muusikakooli pärimusmuusika ansambel ja puha. Vähe sellest, üks Elleri bänd ka, mille nimi mulle meelde ei jäänud.
Siis üheksa paiku tulin ära sealt, käisin poes, ostsin endale mahla ja tulin Tõnni juurde. Siis läksin uuesti poodi, kuna mul enne ei olnud pangakaarti kaasas ja ma ei teadnud veel, et mul jopetaskus ka raha vedeleb. :/ Ostsin veel mahla ja sidrunit ka.
Nüüd olen siiani põhimõtteliselt terve aeg tühja pannud. Kunstisse kirjutasin ainult mingisuguse algelise essee valmis, mida saab veel homse kirjanduse tunni ajal korrigeerida, kui õpetaja kuskil kursusel on ja meil tuleb iseseisvalt vaikselt(!!!!!) lugeda.
Tagumine aeg oleks unedemaale ära minna...
Head ööd!

Kommentaare ei ole: