neljapäev, 11. märts 2010

Lähenemas reedele

Eile ei viitsinud lihtsalt kirjutada, aga ma teen seda siis nüüd... n-ö. tagant järgi.
Hommikul ärkasin 6:45 juba üles. Ilma eimillegi peale, mis on 10 minutit VAREM, kui ma tegelikult oleks pidanud ärkama ja mis ajaks mu äratajagi oli sätitud. Sõin sooje vorsti-juustu saiu ja jõin kohvi. Siis panin koti kokku ja sättisin ennast valmis. Õelegi jõudsin patsi valmis teha. :)
Pooleks läksin postkastide juurde, kust Danel mu peale võttis.
Esimesed tunnid olid inkad, kus mõlemis oli töö. Ühes sõnade, teises grammatika töö. Huh, kuidas ma ei salli seda tundi! Järgnes keemia, kus pidime esialgu katseid tegema, aga kuna õpetajal oli meelest läinud ei pannud ta katsekandikuid meile valmis. Tegime siis lihtsalt ülesandeid ja olime targad. :) Vene keeles tegime iseseisvat tööd, sest õpetajal oli tarvis arstile minna. Matemaatikas kordasime homseks kontrolltööks, mis tõotab tulla väga haige. :/Pärast seda oli söömine - köögiviljasupp ja piimakissell keedisega. Koolipäeva lõpetas ajaloo tund, kus kirjutasime tavapärast konspekti.
Selle lõppedes, pidin ca. 10 minutit ootama, mille ma sisustasin Katiga muljetades, ja siis sain Daneliga koju.
Kõigepealt uurisin niisama netis ringi ja sõin eelmise päeva šokolaadikoogi LÕPUNI (:/), siis käisin poes ja hakkasin süüa tegema - Pasta Bolognese'i. Mmmmm... :) Ma küll ei taha ennast kiita, aga ausõna tuli see järjekordselt maailmahea. Teisipäeval tehtud leivapuru-kohupiima magustoitu sõin ka. :)
Ja oligi käes aeg vahetada riided ja joosta võrkpalli mängima. Mõnus trenn oli kuidagi.
9 paiku ta lõppes ja ma jooksin nii kiiresti, kui võimalik koju, et mitte maha magada "ANTM"-t. Pärast seda läksin duši alla, kuivatasin juukseid, uurisin veel netis pool tunnikest ja läksin üles ära. Kreemitasin veel ja siis pugesin põhku.
Täna hommikul ärkasin 6:55. Sõin sooje viineri-juustu saiu ja jõin kohvi. :D Siis panin kotid kokku ja ennast riidesse. Poole paiku kõndisin postkastide juurde, kust Enn mu peale võttis.
Eesti keeles lugesime mingit head hirjandit ja otsisime sealt vigu, kirjanduses lugesin algul oma raamatut ja siis kirjutasime vihikusse J.D. Salingerist üht-teist. Järgnes filosoofia, kus õppisime kesaja filosoofi Baconi kohta. Pärast seda oli keemia, kus tegime siis katseid. Viies tund oli ajalugu, kus ei pea mainimagi ilmselt tunni sisu, sest see on peale kontrolltöö kirjutamise alati rituaalselt samasugune. Söögiks oli praekala ja tänu taevale polnud sellel mudamaitset. Hurra-hurra! Tunde sellele enam ei järgnenud, oli vaid rakenduskõrgkoolide tutvustus aulas, mis ajavad alati segadusse, niiet enam ei suuda otsustada mida kuhu.
Siis läksin trenni, tegin sooja, ÜKE-t, pöiaharjutusi topistpalli visetega vastu seina, kõhtu-selga-külgi, pealejooksu ja venitust.
Kolmveerand viiese bussiga tulin koju. Nüüd olen õhtu otsa nii palju söönud, et suisa häbi hakkab. Kõigepealt tulin koju ja sõin kolm viinerisaia, siis sõin Pasta Bolognese' veel, siis pool pakki Lotte šokolaadimaitselisi küpsiseid piimaga. Siis emme tegi kisselli, ma ahjus saiakuubikuid kaneeli ja suhkruga - sõin neid koos. Siis vahepeal läksin õnneks kaheks ja pooleks tunniks magama, kus üllatus-üllatus, aga ma ei söönud midagi ja nüüd sõin veel peaaegu teise poole küpsisepakist piimaga. Õudne, no! :D
Kuid nüüd hakkan lõpetama ja lähen ilmselt kohe-kohe üles ära ning õpin veel vajalikud asjad ära.

Ilusaid unenägusid!

Kommentaare ei ole: