teisipäev, 29. juuni 2010

Akadeemiline test

Eile ärkasin rõõmsalt kell 8 üles, et siis issiga korra töö juurde sõita, siis ise auto võtta ja linna sõita. Läksin lõpupilte vaatama ja tellima. :)
Pärast seda käisin kaupsist läbi, ostsin ühe Trulli endale ja siis selkusse, kust sain seda head oa-singisalatit.
Tulin siis koju, päevitasin natuke, siis sõin ja olin niisama asjalik. Mingi hetk otsustasin, et niisama päevitada ei viitsi, panin ilusti kindad kätte ja hakkasin rohima. Kolm vagu rohisin koguni ära. :D
Siis panin pesu kuivama, pesin nõud ära, tõin pesu tuppa ja olin üldse jube tegus.
Õhtu möödus juba üsna tavapäraselt, istusin arvutis ja jälgisin poole silmaga jalgpalli. Uurisin akadeemilisi teste ja no peagi tuligi tuttu juba minna.
Täna ärkasin juba natuke pärast kuut üles, sest uni läks ära ja nii palju mõtteid oli peas, mis ei lasnud enam sõbagi silmale. Ärkasin siis üles, otsisin endale riideid, sest mul KÕIK asjad SOOMES JU! :/ Siis tegin putru ja kohvi, panin asjad valmis ja vaatasin kaheksani FoxCrime'.
Siis hakkasin Tartusse sõitma(kuigi emme ütles, et 8 on vara minna, sest ma olen ju tunniga juba seal, aga ma ikka IGAKS JUHUKS :D) ja no olingi juba 9ks paigas. Parkisin auto sinna Kaunase tasuta parklasse ja lippasin kaubamajja, et tualetis ära käia ja veel aega parajaks teha. TERVE LINN oli noori täis. Las ma arvan - KÕIK läksid akadeemilist testi tegema või ja?
Enne poolt läksin siis Ülikooli 16 juurde. Enne veel kohtasin Anne Maarjat ka, kes lippas üldse kuskile mujale majja, sest kõik tulevased tudengid olid ju erinevate majade ja auditooriumite peale ära paigutatud. Jõudsin siis sinna maja juurde ja vaatasin, et seal mitu ust, ei julgenud päris üksi minna, siis vaatasin, et maja kõrval olid kolm tüdrukut, hüppasin sekka neile kohe, siis rääkisime tükk aega ja kui "sisse" minema hakkasime, siis tuli välja, et kaks neist üldse peamajas. Läksime siis Sille-Triinuga 16sse, kes juba tegelikult käib ülikoolis ja õpib juurat, aga ta eelarvevälisel kohal ja soovis üle 80 punkti saada, et siis eelarvelisse sisse saada.
Igatahes läksime siis kuskile teisele korrusele ja mingi tüdruk istus seal, kes ütles, et siin ongi. Tükk aega seisime seal, terve koridor ja trepp oli juba rahvast täis ja siis ma lõpuks ütlesin oma uuele tuttavale, et me peaks vist ise ikka sisse minema, siis ta arvas sama, läksime siis kusagile järgmisesse koridorri ja otsisime õige ruumi üles. Kõik tulid meie järel, niiet me olime justkui valgus neil. ;)
Test iseenesest oli selline nagu ikka. Üsna raske ja mahukas, aga ma sain kõik tehtud, iseasi kui õigesti, aga no eks see esimesel selgub. :)
Pärast mõtlesin mäkki minna. Ja linnas KÕIK noored plädisesid akadeemilisest testist. "Mis Sa sinna panid? Ka loom või?", "Ma tegin need kohe alguses mingi 15 minutiga ära..." jne. Nagu kõik! Jäi selline mulje, et ainult need noored olidki tänavatel ja mäkis, kes testi tegid. :D
Sõin oma BigMac eine ära ja lippasin auto juurde tagasi, sillal oli päris kena ummik, sest üks rada oli kinni, mingid filmivõtted käisid seal.
Igatahes kahe ajal hakkasin koju sõitma ja kolmeks olin kohal. Panin kiiresti päevitusriided selga ja lippasin aeda. Tiina tuli ka siia, päevitasime tunnikese ja siis kui emps valmis oli, läksime lossivaremetesse ujuma, kus kaldal oli MAAILMAKÜLM vesi, aga tagapool oli päris soe ja tükk aega seal ujudes kaldasse tagasi tulla oli nagu jääkülma kaevu viskuda vms.
Nii mõnus ilm oli täna ja üldse kõik... Kohe selline suvetunne tuli. :) Ainult Tõnn on veel puudu, aga mõned päevad veel ja siis saame jälle koos olla. :) :)

Päikest!

2 kommentaari:

Liis ütles ...

Mida õppima plaanid minna, et akadeemilist vaja? :)

Liis ütles ...

No ma nii muuseas tegin seda, et näha kui keeruline ja palju saaks, aga otsest plaani ei ole VEEL.