pühapäev, 22. mai 2011

Mõnus

Ei oleks pidanud ennast millegagi "lohutama" hakkama. Nende poole vähemate puudega läks siiski eile sama kaua, sest ketid olid liiga nürid ja issi oli ka Türi lillelaadale läinud ja meid üksi jätnud. Muidugi alles lõpus, kui meil oli 20 puud veel teha, konsulteerisin telefonitsi issiga ja ta ütles, et ma oleks võinud need Reinule viia ja ta oleks masinaga kohe ära teritanud. Masendav! :D
Pärast seda käisime pesus, puhkasime ja Tõnn hakkas oma auto kallal jändama.
Tegin õhtusöögiks Pasta Bolognese'i. Õõõõõõh, kui hea see on!
Hiljem veel biskviitkattega rabarberi-plaadikookigi ja kondentspiima. :)

Täna ärkasin kõigepealt kell kuus üles, sest üks kärbes arvas, et on normaalne mind segada. Õõh, nad nagu meelega teevad seda. Sellepärast peab minu tuba alati täiesti kärbsevaba olema.
Kui olin otsinud endale pool tundi head asendit, mil ta mind kätte ei saaks, otsustasin ta lõpuks maha lüüa. Selleks kõlbas väga hästi Tõnni ühiskonna eksamivihik, mille ma talle nüüd "tagastasin" ja mis mu voodi kõrval vedeleb. :D
Igatahes sain lõpuks edasi magada. Umbes kella kümneni. Siis tegin õele patse, kes oli maakonna laulupeole minemas, sõime hommikust ja olime niisama asjalikud.
Isegi muru niitsin natuke aias, jäätist tegin ja oma inka artikli sõnad sain lõpuks ometi kõik tõlgitud. Nüüd VAID poole lk jagu juttu pähe õppida ja voila!
Õhtu poole otsustasin vale-lasanjet teha. See tähendab eilsest järelejäänud spagettidest ja uuest suvalistest asjadest kokkukeeratud kastmega. Normaalne oli, arvestades seda, et ma pole kohe ÜLDSE mitte suur lasanje sõber. Õigemini ma ei söögi seda üldjuhul. Teistele maitses väga. Tõnn ütles suisa, et parem kui Bolognese. Kuidas ikka maitsemeeled võivad erineda!
Pärast seda käisin rabarbereid korjamas, mis on ikka tohutult hindamatud hetkel - suus-

sulavad koogid. Mmm! No möödaminnes tegin mõne pildi veel.

Siis asusin kooki küpsetama. Tänaseks oli mõeldud KÕIGE tavalisem rabarberikook, mida saaks siis mu vastvalminud jäätisega serveerida.

Nüüd vaatasime "Pulmakütte" ja olekski tagumine aeg magama minna.

Kommentaare ei ole: