pühapäev, 1. mai 2011

Weekend

Reedel tegin hommikul naadi-porgandi-kartuli pannkooke, mis olid täpselt NII head. :)
Tahaks neid veel ja veel ja veel. Õnneks vohab naat(kasutama peaks neid noori, helerohelisi ja natuke kortsulisi) veel tükk aega, niiet saan neid ilmselt teinekordki teha.
Pärast seda lebotasin natuke aega niisama ning 1 paiku otsustasin kasutada aega ratsionaalselt ja ühendada 2 vajalikku toimingut - minna rattaga sõitma ja käia Vaiatu poes.
Koju tagasi jõudes tegin ISE jäätist, käisin pesus ja vaatasin, kuidas emme end korda sättis, et issiga Vanemuisesse minna. Algselt tahtsin mina ka minna, aga siiski otsustasin Liisa sünnipäeva kasuks. Enne sünnipäeva käisin veel metsa all ülaseid korjamas ja poes endale mõnda lahjemat jooki ostmas.
Peost pilte ei hakka panema. Peale ühe, mille tegin katsetuseks, et õppida tausta blurrima.
12 ajal käisin korra kodus, sest issi ja emme olid tagasi ning linnast Tõnnigi peale võtnud. Muljetasin siis korra kodustega ja lippasin natukeseks tagasi.
1 ajal olin taas kodus ja siis jäime peagi tuttu. :)
Ärkasime üles, sõime ja käisime natuke väljas tööd tegemas. See tähendab lõpetasime vaarikate puhastamise.
Siis lebotasime toas sada aastat ning katsetasime taas oma kaamerat. :D

Siis käisime väljas, metsa ääres, seda sama(mis eelmises lauses mainisin:D) tegemas.


Siis tulime koju, käisime emmega poes, et üht-teist vajalikku ostmas ning läks Pasta Bolognese'i tegemiseks. Ja, mmm, kui hea see oli.
Õhtul käisime saunas, sõime minu ENDA tehtud jätsi ning vaatasime tv3-st "Sue and Mike"-i
Tänasest pildid puuduvad.
Hommikul ärkasime enne lõunat üles. Sõime hommikust ja ülejäänud aja ma õppisin homseks kontrolltööks, mis ilmselgelt tuleb röögatult raske. Ja nagu tavaliselt(!) jätan ma õppimise viimasele minutile. Great success!
2 paiku vorpisin valmis pärmitaigna ning enne bussile(16.15) tulekut saime veel ampsu juustupikukestki maitsta, mille ma kiiruga tegin.
Nüüd oleme siin Tõnni juures ja NII PALJU on veel õppida. Saadan Tõnni rongile ja siis mõtlen, kas jään ööseks siia või lähen ka millalgi rongile.

Päikest!



Kommentaare ei ole: