teisipäev, 3. mai 2011

Uus nädal

Pühapäeval otsustasin kiiremas korras Tallinnasse tulla, sest kuna mu enda läpakat polnud seekord kaasas ja Tõnn oli ihnelt kõik oma läpakad Pärnusse kuhjanud, siis tema lauaarvutiga minu õppimine igatahes välja ei tulnud, sest sellel puudus Office. Niisiis sõin kõhu täis ja lippasin rongile. Seal ka of course õppida ei saanud, mis siis, et ma plaanisin veel Tõnni juures mingi osa välja printida, et mitte "rongi aega" raisku lasta. No õnneks oli mul vähemalt raamat kaasas, niiet päris niisama aknast välja vaatama ei pidanud.
Ühikas olin täpselt 9 läbi ja oleks ehk varemgi saanud, kui poleks POOL TUNDI maailma külmeima ilmaga trolli ootama... aga jäin siiski ellu. Siis õppisin ja lebotasin niisama vahelduva eduga ja lõpuks poole 2 ajal sain isegi magama jäädud.
Esmaspäeval ärkasin juba poole 9 paiku üles, et veel natuke õppida enne kontrolltööd. Siis lippasin kooli - kõigepealt oli botaanika, kus sai veel korratud ja siis kurikuulus kontrolltöö, mis ei olnudki NII raske, kui ma seda arvasin olevat. :)
Pärast kontrolltööd ja mõningate ettekannete kuulamist lippasin koju ära, sest tatrapuder tahtis tegemist ja poes oli ka vaja veel enne seda käia.
Hiljem uudistasin niisama netis ringi ja otsisin endale häid tordi-retsepte.
Poole 8 ajal läksime Kerttuga linna - tudegipäevadele. See tähendab paraadile ja Harjumäele laulupeole. Vahepeal pidin suure külma tõttu juba koju ära tulema, aga Kerttu ja Merlin veensid mind jääma. Võtsime siis coffee in'ist kakaod ja olime rõõmsad edasi.
Enne 12 olime kodus nagu ikka korralikud tudengid. Merlin, selle asemel, läks üldse Nimetasse pidu panema. :D
Täna ärkasin 11 paiku üles. Lebotasin ja unelesin niisama tükk aega, sõin hommikust ja jõin kohvi ning lõpuks sain kordagi end tehtud, et linna poodidesse minna. Järjekordselt Kristiinest küll kaugemale ei jõudnud, aga said sealtki üht-teist. Näiteks emmele emadepäevaks panni ja endale retuusid, pluusi, sellise paelteta nabaka moodi hilbu, millega saab vast suvel käia ja kifti sõrmuse. :)
Pärast lippasin ühikasse tagasi, sõin oma tatraputru hapukoorega ja kõik oli tore. Oleks tahtnud hirrrmsasti uut maniküüri ka teha, aga aega ei jäänud enam nii palju ja tuli kooli geneetikasse lipata.
Sealt tulime veerand seitsme paiku tulema, et linna Kinomajja lipata, kus olid etendused. Siinkohal peab mainima, et väljas on ikka JÕHKER talv ja NII-NII külm on KOGU AEG. Seega haarasime tee pealt järjekordsed kakaod, et vähegi sooja saada.
Etendused olid head. Eriti teine, mis oli huumoriga tehtud ja no NII hästi välja mängitud.
9 paiku tulin ühikasse, muljetasin Tõnniga tema brand-new'st autost, millega ta Leedust ärja elusalt ja tervelt naasnud oli. Oo, kuidas tahaks juba näha ja sõita - Audi ikkagi!
Siis sõin natuke, käisin pesus ja nüüd olen siiamaani netis ringi uurinud (täpsemalt ja endiselt torte) ning olekski tagumine aeg end magama sättida.

Oleks veel pilte pannud(tudengipäevadest), aga selle ühegagi ei saanud ega saanud mu ühika nett hakkama. Ilmselt katsun seda homme koolis teha, seal vähe lootustandvam seis.

Kommentaare ei ole: