teisipäev, 21. august 2012

:)

Eile ärkasime lõuna paiku üles, sõime hommikust ja nii see aeg läks. Mingi hetk pesi Tõnn auto puhtaks ja läks linna ära, et mootorratta lubade autokooli testiks õppida. 
Me läksime emme, issi ja Toitsiga kuskile Saare metsadesse pohli, seeni ja mustikaid (ikka suhu ja isegi hommikupudru peale peotäie) korjama. 
 Pärast seda läksime vanaema juurde Kädit ära tooma. Istusime ja jutustasime korraks, sõime head õunakooki ja siis tuligi koju hakata sõitma. 
Tegin suitsukala-makaroni salatit, sõin-sõin-sõin ja lõpuks oli saun juba piisavalt sossu, et sinna koristama minna. Küürisin seal hoolega kõik puhtaks...lõpuks ennast ka, siis kreemid-värgid ja oligi kell juba piisavalt palju, et magama hakata sättima. 

Täna ärkasin 12 läbi veidike üles. Tegin endale putru, sõin kõhu täis ja siis lippasin välja karusmarju korjama. Ei läinudki sajandit, kui juba põõsas tühi. Kädi korjas oma sõbrantsiga teise ja nendega siis asi ühel pool. 
 Siis tegime isaga hämmastava imemasina, millega pohlad lehtedest puhtaks saada ja ei läinud kuigi kaua, kui terve potitäis marju puhtaks said. 
Pärast seda kraapisin kartulid ja porgandid pudruks tarvis puhtaks, panin keema, tegin salatit ja lõpuks said isal grilli peal tehtud vorstikesed ja kabatšoki kuubikud ka valmis. 
Sõime ja siis lebotasin tükk aega niisama, kuniks pidasin arukaks linna ära sõita. 
Nüüd oleme niisama lebotanud, pangaautomaadist käinud suuri summasid välja võtmas ja homne "Tallinn ning tšikli ost" võib alata.

Kommentaare ei ole: