pühapäev, 5. august 2012

Sunnuntai

Kuna mul tuli meelde, et ma pole ühtesid pilte siia pannud, mida ma mõni aeg tagasi tegin. See tähendab, et katsetasin lahedamaid lokitange, siis siin nad on:





Täna on olnud üks tavapärane pühapäev, kus hommikul ärkasin 10 paiku üles. Jõin kohvi, tegin endale kaerahelbeputru, mida ma jogurti ja kaneeliga sõin ning siis lebotasin natuke aega niisama toas, kuni arvasin väljas olevat piisavalt lämmi, et sinna päevitama minna. Vahelduva eduga toas piilumas ja söömas käies, peesitasin ikka seal väljas paar tunnikest. 
Siis käisid vahepeal Arved ja Anne siin jututamas ning lõpuks oli juba kell peaaegu kuus ja ma otsustasin poes ära käia. Ostsin piima, jogurtit, võid ja kõige olulisem, mille pärast ma üldse sinna läksin põhimõtteliselt - midagi võileivapäälset osta (vorsti/juustu/tomatit vms), läks meelest. :D Minul polegi see nii oluline(ma söön nagunii vähe võileibse), aga ma olin nii hoolitsev, et mõtlesin Sandra peale, nii et kui ta poole öö pealt laeva pealt koju jõuab ja endale homme võikusid tööle kaasa teha tahab, siis ilmselt... noh, seda ei saa. 
Mingi hetk tegin trenni, käisin pesus, maskitasin-kreemitasin ja nüüd olen pikemat aega niisama arvutis passinud. 

Olekski vist aeg magama hakata sättima. Ilusat ööd!

Kommentaare ei ole: