neljapäev, 23. august 2012

Tänast

Täna ärkasin juba(pisut irooniliselt, kuid siiski tükk maad varem, kui siiamaani - ilmselt suveväsimus tööst) kolmveerand 11 üles. :) Tegin endale teed ja supermaitsvat putru kaneeli ja mustikatega. 
Siis lebotasin natuke aega niisama ja peagi hakkasin hoogsalt koristama. Kohe päris mitu tundi vist. Igatahes oli kell lõpuks 3 ja ma otsustasin üle PIKA-PIKA aja trenni teha(programmiga). Yay! Kohe palju parem tunne oli pärast. :) 
Nüüd peaks end jälle ree peale aitama, niigi suvel oli see treeningu pool selline nigelavõitu. Vähemalt programmiga ei teinud ma ÜHTEGI. Kusjuures ühega isegi alustasin, kui kedagi kodus polnud, aga siis JUST Sandra tuli, nii et ma olin vaevalt jõudnud "soojenduse" ära teha - seega it doesn't count
Pärast seda panin kana ahju, sõin pool arbuusi ära ja läksin pesema. Kreemitamised jäid hilisemaks, sest õhtusöök tahtis esialgu valmistamist. Tegin köögivilja-riisipada, salatit ja eelpool mainitud kana. Omnomnom... 
Pärast söömist askeldasin tükk aega niisama - kreemitasin, pakkisin kotte järgemööda lahti, teetasin, vahtisin reisipakkumisi ja lakkisin küüsi. :)
Nüüd on küll kell juba piisavalt palju, et magama hakata sättima. Head ööd! :)

Kommentaare ei ole: