teisipäev, 28. august 2012

Suvevaheaja viimane nädala algus

Eile ärkasin 10 paiku üles, tegin endale kohvi ja uurisin netis ringi. 
Mingi aja pärast sõin hommikust - müslit piimaga ja jätkasin oma neti-lainet. Küll mitte kaua, sest vahepeal tuli isu jooksma minna. Ootasin tükk aega emmet koju, sest ma polnud kindel, kus meie maja võtmed on ja lõpuks sain mindud. 
Tagasitulles helistasin perearstile, kes oli mulle mu põlvedoktori juurde 14. novembriks aja saanud. :)
Pärast seda tegin veel kõhtu-selga-külgi, venitasin peale ja käisin pesus. Siis trennijärgne shake - arbuusid ja pärast seda hakkasin tuhinal koristama. Ja kohe nii kaua, kuni oli aeg hakata õhtusööki valmistama. 
Tegime ahjukana, karrririisi ubade-aprikoosi ja kõige muu hea-paremaga, salatit ning võis hautatud porgandeid. Mmm... Seda sööki ma võiksin küll vabalt iga päev süüa. :)
Ülejäänud õhtu möödus üsna tavapärasel viisil lebotades. Lugesin veidi raamatut ja uurisin niisama netis ringi-kuulasin muusikat. 

Täna ärkasin poole 11 paiku üles, kohvitasin, tegin väikese neti-ringkäigu ja lõpuks sõin hommikust. 
Siis lebotasin niisama, jututasin empsiga, kes vahepeal sööma tuli ja mingi hetk otsustasin kiirelt juuksurisse põigata, et küsida, äkki oleks võimalik otsi lõigata. Ja saingi käidud. Nüüd saab tervete juustega kooli minna, sest hiljem on juba tükk tööd mingi õige hetk leida, millal ja kuhu juuksurisse saada. 
Siis tulin koju ja proovisin nalja pärast enda vanu juuksepikendusi ja patsis olles sobivad hästi ja ei saa peaaegu arugi, et pikendatud...sest olgugi, et need pikendused olid tükk-maad tumedamad, on neis palju ka blondi ja siis jääbki mulje nagu oleks niimoodi värvitud blondi-tumeda-kirju-mirju.  
Viitsiks ma neid clippe toppida, siis võiks ju iseenesest õiget tooni pikendused ka osta, aga no ennast teades, on seda rõõmu vaid mõneks päevaks. :D
Nüüd olen pikemat aega JÄLLE niisama passinud. Teetanud ja püüdnud veidi koristada. 
Varsti peaks hakkama lõhet valmistama, sööma, trenni tegema, nii et targem olekski otsad kokku tõmmata. 

Kommentaare ei ole: