laupäev, 4. august 2012

Partyyy


Reede päevane osa oli tavapärane. Hommikul kell 5 ärkasin, käisin tööl ja siis tulin koju, toimetasin natuke (võtsin nõud pesumasinast välja, söötsin koera, sõin ise jne) ja siis läksin magama veidikeseks, et õhtul natuke erksam olla. :D Üles ärgates ei saanud MITTE midagi aru. Arvasin, et hommik on ja panin juba tööriided selga. Ilmselt tänu sellele, et ma telefoni ei leidnud, hakkasin arvutit käima panema, et vaadata, kas on ikka tööpäeva hommik või ma olen unesegane
Siis lebotasin mingi aja niisama kuni Sandra koju tuli ja oligi aeg sättima hakata. Algul läksime nende eestlaste juurde. Aili tuli meile järele, käisime lidlist ka läbi, et endile veidi siidreid võtta ja siis olimegi päral.
Muidugi olid nad seal hoolega kokanud ja lihasid-salateid valmistanud, nii et süüa sai ka! :D


 Siis kutsusime takso, aga seda ei tulnudki, nii et hakkasime jalgsi linna minema. Õnneks polnud üldse pikk maa - kilomeetrike vast, nii et veerand tunni pärast olime klubi-pubi (mis iganes) juures ja peagi seeski.


Tegime "suure kokkusattumusega" ka pilti. See tähendab seda, et jutu käigus tuli välja, et Aili on Jakobi praeguse tüdruku ema. :D

Mingi hetk läksid muist juba koju ja me jäime üsna paarikesi, aga seal oli veel teisigi eestlasi, keda me olime varem ka võrkpalli kohanud mängimas. Lõpuks sai pidu läbi ja me suundusime kõik koos Mäki drive-in'i. Võtsime burksid, jututasime veidi ja siis suundusime iga roju oma koju.

Täna ärkasin 11 paiku üles, sõin veidi ja siis tuli Jaan korraks siia(käis Jyvaskyla rallil), et siis kohe tagasi Eestisse minna. Sandra läks ka kaasa, sest Tõnni vanaemal Maiel on 80-s juubel täna. Ma jäin koera-kassi-majavalvuriks.
Päevitasin natuke, triikisin pesu, tegin trenni ja nüüd olen juba pikemat aega emmega videocall-inud. Peaks kiire pesu tegema ja siis põhku pugema. :)

Head ööd!

Kommentaare ei ole: