laupäev, 9. jaanuar 2010

Tegus

Hommikul ärkasin juba kaheksa paiku üles, tegin endale kaks võileiba ja kohvi autosse, et saaks süüa. Sõitsin kuni Painkülani ise, siis tahtsin vahelduseks süüa ja emme sõitis edasi. Siis käisime poodides. Sain endale teksad, pesu, uued kingad ja spordiasju - pesu, lühikesed püksid ja T-särgi. Siis käisime veel siva toidupoes ja läksime Aurasse. Võtsime jälle sinna üles, saunadesse jms ka ikka. Emaga ujusime ka päris palju. Võidu ka. Ja kes teie arvates võitis? Mina ofkoors (PS! Mu ema oli noorena ikka kooli ujumiskoondises ja ta oli äärmiselt most wanted sinna).
Tagasi sõitsin ka mina. Jõudsime ilusti veel poolteist tundi enne seitset koju... Ja me veel põdesime, et ei jõua tagasigi viimati.
Isa oli ilusti laua ära katnud ja sooja süüa meile teinud. Mis siis, et me autos just sõime khud täis, aga armas ikka ju. :)
Seitsmeks sättisin korda ennast ja läksime emmega alla kultrasse. Laulsime hääled lahti ja esimesena esinesimegi kooriga. Pärast seda kohe ansambliga. Ühe korra pidime veel kooriga laulma, aga no, mida ei tulnud, seda ei tulnud. Jumala masendav, sp. pidin terve aeg seal peaaegu tühja passima. Okei, me tegime Mariaga tantsu ka ning sõime mandariine ja asju. Üks koorilaulja oli enda mingid lapsed sinna kaasa võtnud ja üks (u. 5aastane tüdruk), kes mu kõrval istus, matkis IGA mu liigutust. See oli elunaljakas! Me ei saanudki Mariaga aru, et kas ta sai aru ka, et me aru saime. (Huhh, kui keeruline lause sai. :D) Igatahes jah, kui mina panin jala üle põlve, pani tema ka kohe, kui ma köhatasin (mul köha päriselt, mitte ma ei teinud seda meelega, et näha, kui kaugele ta võib minna selle matkimisega), siis köhatas ka tema... jne.
Mingi aeg meil viskas kopa ette ja me Mariaga tulime meie autoga ära. (Isegi ma olin topsi veini ära joonud. Shame on me!). Pidin pärast emmele järele minema ja siiamaani vahtisin all arvutis, riided seljas ja telefon põhimõtteliselt pihus... ja emme tuli jalgsi hoopis. Tere-tere!
Ühesõnaga mul pole enam kohustusi ja võin rõõmsalt enda voodisse sukelduda.

Tsau!

PS! Mõtlesin, et panen natuke värvi ka.

Kommentaare ei ole: