pühapäev, 4. juuli 2010

Rand, vesi, päike, pidu

Sõit Soome kulges eespool kirjeldatult. Rongis ei pidanud ka üksi olema, sest Jessica sõitis Tallinnasse, et seal sugulastega kokku saada. Muidugi eriti blond kilt tuli ka perroonil temalt. Nimelt, kui olin maininud, et lähen Soome, siis küsis ta targalt, et kas Tallinna kaudu või. :D
Igatahes sisustasin sõite raamatu lugemisega ja jõudsingi lõpuks Soome. :) Tõnn tuli vastu, kinkis lilli ja puha.
Siis sõitsime siia. Pikutasime ja vaatasime niisama telerit.
Laupäeval ärkasime enne 12 üles. Sõime kiirelt ja läksime randa. PS! See on maailmailus järveke, täpelt nagu filmides, selline metsa sees, lohus, selge ja puhas vesi ning väike purre. Ühe külje peal laiuvad kaljud, sellised lauged, mille peal saab päevitada ja puha. :) Ja MEELETU rahvas. :D Päevitasime ja käisime ujumas vaheldumisi mõned tunnid ning pärast seda otsustasime linna minna, Mäkki ja siis niisama poodidesse. Tegelt ka, siin Prismas ja Citymarketis on suurem valik kui kõikides Eesti väikelinnade poodides kokku, ma julgen arvata. :D Seal kulus ka mitu tundi ning lõpuks põrkasime veel Hurmi ja Jaaniga ka poes kokku.
Tulime koju, lõikusime Hurmiga salatimaterjali ning asjatasime niisama. Mingi hetk tulid külalised (Jaani sünnipäeva pidamine oli), grillisime, sõime, jõime kokse ja nii see õhtu möödus. Lõpuks tundus juba piisav olevat ning otsustasin tuttu ära tulla. Tõnn läks veel välja tagasi ja olid Jaaniga kella viieni üleval.
Täna ärkasin juba 9 ajal üles, siis korra jäin veel magama, aga ülejäänud aja passisin niisama ja piilusin ruloo vahelt päiksepaistelisse õue.
12 ajal ärkasin siis lõpuks üles, kavatsusega minna välja päevitama, sest Tõnn arvas, et tema ei suuda rannas lesida tänu eilsele peokesele. Ja nemad läksid üldse Meelise ja Anduga kalale.
Ma ei pidanudki aias kuigi kaua lesima, kui Jaan ja Hurmi mind endaga randa kutsusid. Läksime sinna samma, kus me eelmine päev Tõnniga olime käinud, ainult et lesisime selle kalju peal, millest ma eelnevalt juba rääkisin. Vesi oli ka soojem, päike kuumem ning tänu taevale raamat ka kaasas.
Kella poole kuue ajal hakkasime sealt ära tulema. Käisime poest läbi ja tulime koju. Koorisime kartuleid ja pikutasin niisama Tõnniga. Siis sõime ja nii see aeg on läinud.
Nüüd vaatame siin telerit ja peaks endale mingit tegevust otsima ning peagi magama minema, sest hommikul tarvis varakult üles tõusta.
Päikest!

Kommentaare ei ole: