laupäev, 31. juuli 2010

2/3 suvest läbi!

Täna öösel jäin alles nelja ajal magama, algul ei tulnud und, sest Tõnni polnud ikka veel töölt tulnud ja hiljem jooksid niisama mõtted igas suunas laskmata mul rahulikult uinuda.
Hommikul ärkasin 11 ajal üles. Teised ka...peale Tõnni, kes magas POOLE päevani! Ja keda ma iga natukese aja tagant kuisamas käisin.
EM-i vaatasin ka hoolega. Lõpuks ärkas Tõnn üles, siis sõime, asjatasime niisama ja mingi hetk läksime šoppama Hurmi ja Jaaniga. Õigemini vibu ostma. Leidsin endale superilusad valged sandaalid ka, mis maksid 10 euri või ja? Allahinnatud! Pluss need on 10 x ilusamad kui mu mustad mis maksid pea kolm korda rohkem. :D Ühe pluusi sain ka viie euriga. Ja siis veel ripsmekammi ja kivikestega küüneviili. Kaks kismetit ja ühe maxi tupla sõin ka ära, niiet kilod-kilod. :D
Kuue paiku jõudsime koju, siis lasime vibu ja asjatasime niisama igaüks omi asju. Mingi hetk sõime ja nüüd käib rahvas järgemööda saunas.
Ja üks kõige olulisem jutt jäi rääkimata. Nüüd ei ela me siin enam neljakesi, vaid seitsmekesi. Kas pole meeldiv?!? Anne, Arvet ja Karli olid sunnitud korterist välja kolima ja no nad ei leidnud nii kiiresti endale uut elamist. Ilmselt nüüdsest pean suisa soovima, et ma saaks kordki rahulikult ÜKSI kodus olla, magada haudvaikuses, sõita teleri ees trenažööriga ja no kas või niisama igavleda.
Njaa, mis seal's ikka!

Päikest!

Kommentaare ei ole: