teisipäev, 3. august 2010

:)

Pühapäeval ei juhtunud midagi erilist. Koristasin pool päeva meie tuba, mis oli juba parajaks seapesaks muutunud. Panin KÕIK enda ja Tõnni riided korralikult uuesti kokku ja kappi, panin meie kotte(sh. spordikotte ja läpakakotte jms) koomale, niiet nüüd polegi enam šopingukottide merd meie toas. :D Nihutasin voodi ja laua ja kõik asjad paigast ja pesin põranda ära. Samuti aknad ja puha. Mehed olid väljas ja ehitasid kiviaeda.
Mingi aeg läksime linna poodi, sest oli tarvis üht-teist osta. No ja mäkist ei saanud siis läbikäimata jätta.
Tulime koju, siis mehed ehitasid aeda edasi, ma läksin jooksma. 4 km lippasin. Siis tulin koju tagasi, tegin kõhtu-selga-külgi ja läksin pessu.
Pärast sõime ja vaatasime "Rajalt maha"...ja no peagi oligi aeg tuttu minna.

Eile ärkasin 10 enne kuut, sõin kama, tegin end enam-vähem korda ja sõitsin tööle. Asukohalt on see samas alevikus/linnas, kus tervisekeskuski. Ehk siit 27 km kaugusel. Aga see koht on MÕNUS! Saan täpselt sellist tempot teha, kui ise soovin, keegi ei luura ega uuri, mis kell ma täpselt tulen ja mis kell lähen. Ilmselt on nende jaoks peamine, et kõik korras oleks. :) Üleüldse läheb seal kokku maksimaalselt 4 tundi (kui sellise parajalt uimase tempoga, nagu mulle meeldib, teha) ja saan 8 tunni palga.
Seega olin juba poole 11 ajal kodus. Sõin jäätist ja uurisin netis ringi ning peagi läksin välja päevitama. Kusagil tunnike päevitasin, siis tulin tuppa tuttu mõneks ajaks.
Varsti pidingi juba Tõnnile Kirkkonummi vastu minema. Käisime mäkis ja poodides ka. Leidsin endale mingi hästi ilusa ja übersoodsa(st. 70% allahinnatud) pusa ja ostsin suure hurraaga äragi, aga ikka vaatan, et oleks nagu suur(minu õiget nr-t polnud, aga tavaliselt pole sellel nr-l ka teab mis häda). Aga no vast ei ole hullu. See hea soe, vähemalt saan siis talvel niisamagi kanda(jope all näiteks vms). :)
Koju jõudes magasin veel tunnikese ja siis läksime Tõnni ja Karliga randa võrkpalli mängima. :) Tore, et seal ikka rahvas pidevalt mängib ja meid rõõmsalt kampa võtab, sest kahe-, kolmekesi on natuke...ebahuvitav? :D Siis käisime kiirelt ujumas ja tulime koju. Mehed ehitasid endiselt aeda (see'p see läheb nii kaua aega, et nad peavad vahepeal ikka vibu ka laskma:D) ja me naistega vaatasime toas telerit. Vot!
Vahepeal käisin ka väljas, hüppasin batuudil(mis on väga oluline punkt, sest see tehti korda!) ja viskasime Tõnniga noolt.
12 ajal püüdsin magama jääda, aga suht vaevaline oli. Esiteks oli liiga palav ja teiseks olin päeval vist liiga palju juba maganud. Igatahes tundub, et lõpuks siiski õnnestus.

Täna ärkasin (Tõnni pärast!) veerand kuus üles, sest ta pidi varem tööle minema (st. rongiga, sest Jaan läheb teps hiljem) ja no leppisime õhtul kokku, et viin ta 55sele rongile, aga ta ei saanud end üles aetud ja ma passisin peagu tund aega tühja. Punusin siis endale kõrvade juurde kalasabasid ja sättisin ülejäänud juuksed ka kenasti patsi. Siis sõin ja asjatasin veel natuke aega ja oligi aeg Tõnn päriselt rongile viia, 7.25sele.
Ise sõitsin tööle. Tee peal käisin veel korra tankimas ka ning 45-ks olin päral. Koristasin rõõmsalt kõik ära ja tulin tulema. Poole 11 ajal olin kodus. Käisin tiiru netis ja hüppasin batuudil. Mingi hetk hakkasin koristama. Põrandad tegin kõik niiske mopiga puhtaks ja tolmuimejaga võtsin ja üleülde koristasin terve köögi ka ära. :) Mitte, et see sassis oleks olnud. Kõik on alati korras, aga mõtlesin lihtsalt, et olen natuke kasulik.
Aku annab märku tühjenemisest. Seega on aeg läpakas välja lülitada ja välja hüppama minna.

Bye!

Kommentaare ei ole: