esmaspäev, 23. august 2010

Särkanniemi

Reedel käisin veel rulluisutamas tükk aega ja olin niisama sportlik, no.
Pärast seda käisin pesus ja ootasin Tõnni koju. Siis läksime koos Kirkkonummi poodidesse. Ma ei mäleta isegi mille järele me läksime, aga väljusime sealt posu Tõnni uute riietega ja minu UUE ja allahinnatud pusaga, mida ma juba suve keskel tahtisin ära osta, kui ta oli 60lt 45 peale hinnatud. Ja - YAY! - nüüd sain selle 25-ga. :D

Laupäeval pidime Tamperre lõbustusparki minema, aga kuna mingid lahedamad olid eelmine õhtu Eesti taasisesesvuspäeva tähistanud, siis jäi sel päeval minek katki.
Päev otsa vaatasin põhimõtteliselt telerit ja chillisin niisama. No vahepeal käisime ainult Meriliniga Kirkkonummis Prismas, kust ta endale mingeid Star treki (?) mänguasju tahtis osta, et ta poistega mängida saaks. :D PS! Nüüd need samad 12-eurosed mehikesed vedelevad kapi peal ja keegi nendega ei mängi. :D Leidsin endale ka ilusa (ja soodsama) Puma T-särgi, millele ma juba reedel Citymarketis pilgu peale panin, aga ei raatsinud osta, sest seal maksis 20 EUR-i. :)
Õhtul vaatasime tv3-st paljunähtud filmi "Major Payne"-i ja naersime nii mis kole.

Pühapäeva oli siiski SEE päev, kui läksime Särkanniemi lõbustusparki. Ärasime 8 paiku, tegin patsin Merilinile ja Hanna-Liisale, kes oli eelmine õhtu siia külla tulnud, vaatasin, et lapsed söönuks saaks ja sättisin end korda.
10 paiku hakkasime sõitma. Läksime kahe autoga, millest ühte pidin mina juhtima, kuna Tõnn püüdis läpakas enda praktika aruannet samal ajal teha. Pea 200 km, aga õnneks oli enam-jaolt kiirtee, niiet aeg läks suhteliselt kiiresti.
Sinna jõudes avastas muidugi Tõnn, et oli enda digika koju unustanud, niiet ühtegi tõendit mul nüüd selle kohta välja käia ei ole, et me seal käisime. :D Aga, olgem ausad, seal oli ikka päris lahe! :D
Kõigepealt käisime tornis, kust imetlesime Tampere linna ilu. Siis käisime planetaariumis, kus oli midagi 4D kino-laadset asja, ainult, et kõik oli prillideta ja päris reaalne. :) Kahju ainult, et see film rohkem hariv ei olnud. See, mida seal näidati, teab igaüks. Või me lihtsalt ise lootsime rohkem planeetide kohta informatsiooni saada?!
Pärast seda läksime delfinaariumisse. Ja, no ma ei valeta, kui see on kogu selle pargi juures üks parimaid asju. Kunagi Lätti-Leetu külastades, olen ka käinud sellisel etendusel, aga no siis ma olin veel väike, aga nüüd vaadates, on kõik veel palju lahedam ja armsam... Ja no see digikas ei anna ikka rahu!
Pärast seda ostsime PEHMET jätsi ja läksime akvaariumisse. NING siis oli aeg minna atraktsioonidele. Käisime peaaegu kõik läbi, mis vähegi huvitavad tundusid. Tõepoolest, väikestele lastele mõeldud lennukikesed jms jätsime käimata. :D
Vahepeal ostsime veel muidugi pehmet jätsi ja käisime ühes sealses einerestoranis, kus maksis bufee-eine 11.50 ning kui ma ausalt ütlen, siis oli see oma hinda 3 x rohkem väärt, kui Raxi söögikoht, sest seal saab ikka KORRALIKKU sööki - maaaaaailmahead šnitslit, veel paremat kanafileed, kartuliputru või friikaid jms(!), sest Raxis puudub kartul, kui selline, üldse menüüst. Kõht sai täis ja meel oli hea, niiet võis ringkäiku jätkata.
Vahepeal käisime veel autos, sest Tõnn arvas, et on lahe mingi paadi peale minna, mis kõrgelt mäe otsast alla laseb ja siis on kõik kohad vett täis ja minul külm oma lühikeste riietega. Niiet väike karderoobi vahetus ja kiirelt tagasi, sest kell hakkas juba pool 6 saama ja aega oli veel ainult poolteist tundi hullata. Pealegi tahtsime me veel paar eriti lahetad kohta uuesti läbi käia, mida ma ka jõudsime. :) Isegi lasteloomaaeda jõudsime veel! ;)
Pärast seitset saime uuesti Hurmi, Jaani ja lastega kokku ning hakkasime tagasi koju sõitma. Vahepeal tegime ühes tanklas peatuse, ostsime juua ja käisime tualetis.
10 enne kümmet olime elusalt kodus tagasi, vaatasime "Rajalt maha" lõppu ja läksime peagi tuttu ära.

Täna käisin TÖÖL.
Koju tulles oli Tõnn kodus, yay! :) Pikutasime ja oleks peaaegu magamagi jäänud, kui Tõnn poleks enda kooliasju tegema hakanud. :)
Siis sõime hommikust, pärast mida Tõnn endale kuskilt mingit autojuppi ostma läks ja siis ilmselt Jaani töö juurdegi. Me Tõnni vanaema ja Aleksandriga vaatasime igapäevast "Eesti vs. Jõekaldat" ja passisime niisama kodus, sest Hurmi ja Jaan olid ka kuskile läinud.
1 ajal läksin Mariusele kooli juurde vastu. Siis tulin koju, võtsin asjad nõudepesumasinast välja, panin hommikusööginõud sisse, käima ja jõudsin natukene uudiseidki lugeda, kui oli vaja Merilinile kooli vastu minna. See oli põhimõtteliselt tühja sõit, sest Merilin tahtis oma sõbrannaga jalgsi hoopis tulla, seega võtsin ainult ta pusa endaga koju kaasa. :D
Nüüd olen otsinud juuksepikandajaid ja seda blogi kirjutanud.
Tahaks hirmsasti rulluisutama minna, aga vaatab, mis sellega saab.

PS! TÄIESTI sügis on. Suvi on jäädavalt läinud. Hommikuti on juba ligi 12 kraadi sooja ainult ja karge sügisene ilm. Kurb!
Samas tuletab see meelde, et kõik on kohe nii uus... :)

Kommentaare ei ole: