esmaspäev, 21. märts 2011

No title!

Reedel käisin siis Marjokese sünnipäeval, kus sai nii palju süüa, et ma mõtlesin, et ma ei pea nädal aega rohkem suutäitki sööma. Nii siiski ei läinud! :D
Mängisime Aliast ja no huvitav-huvitav, kes küll võitsid? Muidugi mina ja Marju.
Pärast kutsusin Tõnni Sadalasse ja tulin isegi ära, sest no ikka jõhker uni tuli peale.

Laupäev oli tavapärane lebo. Õppida ka ei saanud, sest Tõnn jättis mu kohvri linna koos läpaka ja õpikute/vihikutega.
Igatahes magasime kaua, sõime hommikust, vaatasime "The prince of Persia"-t ning siis hakkasin empsuga süüa tegema. Tegin šnitsleid, niiet terve maja oli suitsu täis, aga vähemalt oli see seda väärt. Head olid! Alati on! :D
Õhtul käisime saunas ja tulime linna.

Pühapäeval ärkasin 10 läbi üles ja olin üksi, sest Tõnn läks kalale. Sõin võileibse, jõin teed ja lippasin niisama pool-paljalt mööda korterit ringi. Lõpuks tõmbasin siiski Tõnni pusa peale, juhuks kui Tõnni esiemad peaks juba Soomest tagasi jõudma (sest me ei teanud, mis kellase laevaga nad tulevad). Õppisin siis pool päeva korralikult botaanikat ja olin üldse jube asjalik. Siis tuli Tõnn koju, käisin sollis ja siis kokkasime endile hea söögi valmis. :)
7 ajal jõudsidki Soomelised tagasi. Käisime poes, ostsime toidukraami, vaatasime "Eesti otsib superstaari" ja õppisime veel omi asju. Ma botaanikat ja Tõnn oma majandust.
12 ajal "läksime magama", aga ma passisin peaaegu kolmeni üleval, sest palav oli ja mõtted uitasid igalpool ringi.

Täna ärkasin kümme enne seitset üles. Pesin hambad, panin riidesse ja lippasin rongile. Rong täitus igas peatuses üha enam ja enam ning lõpuks oli see nii täis, et ma pole veel midagi sellist näinud selle aja jooksul, mil ma ÜLDSE siin Eestimaal rongiga liigelnud olen(mida pole tegelikult ajaliselt palju - paar aastat). Sõin oma kartulisalatit ja kordasin kõik küsimused veel ikka kindluse mõttes üle. :)
11 ajal olin ühikas. Käisin kiirelt poes, pakkisin kooliasjad kokku, ampsasin müslibatooni ja lippasin poole üheks kooli. Töö läks järjekordselt hästi, ma loodan...sest viimne kui üks asi on pealuu sees, aga no elame-näeme! Inglise keele elasin ka üle ning neljaks sain koju.
Hakkasin kiiresti süüa tegema, sest kõht oli maailmatühi. Praadisin endale makarone hakklihaga ja letšoga. Mm! :) Siis tegin endale salatilehtedest ja tomatist veel salatit ka kõrvale ja no küll oli hea. :D
Pärast söömist passisin niisama netis ja vaatasin "Kodus ja võõrsil"-t. Siis panin riidesse ja lippasin välja jooksma. Pärast kiired kõhulihased ja venitused peale ning "Võsareporterit" jälgima. Siis vahepeal käisin pesus ja nüüd jätkan oma kanal kahe esmaspäeva õhtuse probrammi vaatamist.
Korrigeerisin vahepeal üht esitlust, mida me homme ette kandma peame ja kirjutasin ühe teise esitluse (mida peame samuti homme ette kandma) kohta üht teist endale paberile üles.

Ilusaid unenägusid!

Kommentaare ei ole: