neljapäev, 31. märts 2011

Jõks

Nädal läks kiirelt. Teisipäeval oli pikk päev kooli, aga sellegipoolest jõudsin veel kiirustades Zumbasse, mis oli ikka nii ülim.

Eile ärkasin hommikul üles, lippasin praktikumi, kus oli mitu tundi lihtsalt filtreerimist - esmakordselt päris masendav! :D Siis tegime Kerttu ja Stellaga arvutiklassis kõik koos ühe biokeemia testi ära, mille me maksimum-punktid saime. Esimestana! Täna veel kõik imestasid ka, et MIS moodi, aga lihtsalt niivõrd targad oleme.:D

Igatahes pärast testitegemist läksime sööklasse - ma sõin oma eelmine õhtu jalka ajal(mis oli ÜLIM, I must admit) tehtud uut pastasalatit. Ja nii õudne, kui see ka pole, lasin ma endale Kerttul augu pähe rääkida ja läksime hoopis kinno, mitte biokeemia loengusse. Vaatasime "Jane Eyre". Hea oli!

Pärast kino käppelt ühikasse, pakkisin asjad kokku ja lippasin kohe trenni. Kõigepealt käisin BodyPumpis ja siis Stepis ka veel. Lõpuks tuli meelde, et kell 8 hakkab "Meisterkokk" ju, aga thanks God, et ma ühikale nii lähedal trennis käin. Viskasin riided ümber ja lippasin ühikasse. Pesus käisin ka seal - pärast saadet.

Täna ärkasin enne poolt 9 üles. Vaatasin natuke vene keelt ja nautisin niisama hommikut. Jõin kohvi ja sõin sooje saiu.

Poole 11-ks läksin kooli. Kõigepealt oli vene keel, milles oli maailma lihtne töö ja sellele järgnes botaanika.

2 läbi olin ühikas. Sõin, pakkisin asju ja lõpuks kiirustasin trenni. Käisin niisama jõukas - jooksin jms. Lõpus venitused ja siis kiiresti-kiiresti pessu ja riidesse, et rongile jõuda.

Nüüd olen Tõnniga. Oleme õhtu otsa peegelkaameraid vaadanud ja niisama lebotanud. Ongi tagumine aeg magama sättida. Bye!

Kommentaare ei ole: