kolmapäev, 6. aprill 2011

Jõks again!

Eile ärkasin hommikul üles, tegin endale omletti rohelise sibulaga ja jõin kohvi. Poole üheksaks lippasin kooli. Kõigepealt oli huvitav labor, kus tiitrisime kaaluimpermanganaadiga. Järgnesid keeletunnid ja siis geneetika, kust ma ühest loengust ära läksin, et Zumbasse jõuda. Supermõnus oli! Pühapäeval on Zumbapidu ka, aga sinna vist ei jõua...kuigi tahaks.
Pärast tegin veel biokeemia ettekannet ja nii see magamamineku aeg kätte tuli.

Täna ärkasin 9 üles. Panin kotid kokku, pesin nõud ja lippasin trenni. Käisin jõusaalis ja pärast seda lippasin otse trollile, et kooli sõita. Biokeemia oli - tegime oma "Hemoglobiini" ettekande ära ja teise loengu lasin üle, et rongile jõuda, millega läks nii kiireks, et ma pidin kontsadega 5 minutiga ühikast Tedre peatusesse jooksma. Masendav. Aga jõudsin!
Rongis magasin ja olin hea inimene ja köhatasin enda vastas istuva noormehe üles, kes pidi Tapal maha minema, aga magas sügavalt.
Poole kuue ajal olin Jõgeval. Tulin ise siia Tõnni juurde, sest Tõnn oli veel trennis, aga kaua ei pidanud üksi olema. Jõudsin vaid ühe ajalehe artikli läbi lugeda, kui ta juba tuli. :)
Lebotasime, vaatasime telerit ja ma tegin endale sooje vorsti-juustusaiu. :D
Nüüd peaks hakkama magama sättima.

Kommentaare ei ole: