reede, 22. aprill 2011

Pühad

Eile ärkasin juba poole üheksa paiku üles, sest päike siras tuppa ja und enam ei tulnud. Niisiis pakkisin oma suurt kohvrit ja lebotasin niisama kuni kella poole üheteistkümeni, mil pidin bussile lippama, et Planetisse trenni lipata. Käisin kõigepealt (kokkusatuumisena koos Eneliniga) Bosus ja siis BodyPumpis. Pärast seda pesin ja sättisin end korda ja sõitsin trolliga kooli. Sõin oma jogurtit ja greipi ja ootasin botaanika tundi, mis venis nagu kumm ja ei lõppenud ega lõppenud ära. Teema oli ka NII mõttetu ja päike säras nii mõnusalt, et sel hetkel ma küll vihkasin ennast, et ma üldse sinna loengusse minna otsustasin ja juba rongis kodu poole ei sõida.
Jõgevale jõudes tulin kõigepealt siia Tõnni juurde. Tõnn ise oli jalkat mängimas. Sõin ja lugesin niikaua niisama ajalehti.
Pärast tuli Meelis siit läbi, soovisime talle õnne ja läksime lõpuks minu juurde.
Täna ärkasin 9 paiku juba üles ja hakkasime issiga hommikusööki tegema. Pannkoogid, hakkliha-tomati-kodujuustu segu ja muud head salatid ning kurgid-tomatid.
Lõunal läksime välja kasulikku tööd tegema. Me empsuga riisusime ja Tõnn ning iss proovisin kokkukukkunud kasvuhoone torudest uut meisterdama asuda. Maailma soe ilm oli - nagu täitsa suvi kohe. Sinnani, kui päike läks pilve taha ja hakkas vihma hoopis sadama.
Siis tegime pilte, sõime ja tulime õhtu poole Jõksu tagasi, et nüüd kohe-kohe öölaulupeole minna.
Just lõpetasime "Kälimeeste" vaatamise ja söömise. Minu meelest peakski juba välja minema!

Tuli otse väljast töölt :)
Tegime issiga hommikul head sööki :P
Katsetasime kaamerat
Ehib end võõraste sulgedega ;)

Pestud poiss

Kommentaare ei ole: