reede, 15. aprill 2011

Pärnuz!

Eile ärkasin ema kõne peale üles. Tund aega varem, kui tarvitses. Siis tuhlasin netis, otsisin endale kaamerat ja nii see aeg läks. Siis sõin, sättisin niisama enda asju ning enne kümmet lippasin bussile (õigemini sellest jäin maha ja pidin Tetre trollile lippama), et trenni minna. Kõigepealt lippasin lindin mingi pool tundi, siis kerged venitused ja Bosusse. :)
Pärast lippasin otse kooli, et biokeemia laborisse jõuda, mis oli täiega lahe, aga nii kiiresti sai valmis, et kui ma oleks seda teadnud, oleks mõnda varasemat bussi/sõiduvahendit Pärnusse otsinud. Igatahes mõõtsime mingi 440 nm-se lainepikkusega vedeliku riboflaviini ehk vitamiin B2 sisaldust, vms. :D
Pärast seda lippasin ühikasse teetasin ja sõin võisaipse ning asjatasin niisama - pakkisin asju, pesin oma paar nõud ära jne. Kuni viieni välja, mil pidin bussile lippama, et bussijaama sõita. Ostsin endale pileti ära, juua ja müslibatoonigi ning istusin välja päikese kätte ja ootasin bussi. Nii kevad! :)
Bussis magasin esimesed tund aega, niiet pärast oli pool tundi veel kael kange.
Enne kaheksat olin Pärnus. Tõnn oli kenasti bussil vastas ja siis jalutasime siia tema juurde. Siis käisime poes, ostsime kartuliputrusegu ja juustupihve ning siis Meisterkokk Tõnn tegi meile head sööki. Pani sibulat ja tomatit ka pudru sisse ja siis oli kohe eriti hea! :D
Igatahes vaatasime kamina soojas filmi ja lõpuks saime tuttugi.

Hommikul ärkasin Tõnni äratuse peale üles ja enam magama ei jäänudki. Ta pidi kooli mingile KT-le minema. Ma ikka loodan, et ta tuleb peagi tagasi, et me saaks hakata hommikust sööma jms.

Kommentaare ei ole: