pühapäev, 24. aprill 2011

Nädalavahetus

Laupäeval ärkasime mõistlikul ajal üles - Anne tuli linna mulle näitama, mida ma tuludeklaratsioonipaberitel täitma pean. Pärast seda sõime hommikust ja uimerdasime niisama. Mingi hetk käis Tõnn maal autot pesemas ja ma olin niisama asjalik ning pakkisin endale Tartusse minekuks asju kokku.
Siis käisime viisime osad (emme) asjad posti tagasi ja lõpuks oli kell juba peaaegu pool kolm, kui me Tartusse minema saime hakata.

Kõigepealt parkisime auto ära ja käisime poodides, sest Merilinile oli kevadmütsi ja nahktallaga peotantsukingi vaja. Kõik kingapoed käisime läbi ja netu selliseid. Vähemalt mütsi leidsime ja teadmise, et kuskil Ekraani juures olevat selline pood, kust neid kingi võimalik leida. Pärast seda käisime mäkis - võtsime mõned juustuburksid ja siis lippasime autosse, et Ekraani juurde sõita. Ostsime kinopiletid ära ja siis lippasime poodi otsima. Õnneks, ei pidanudki kaua otsime, kohe üle tee nurga peal see asuski. Kuid kahjuks oli see pood nädalavahetusel kinni, mis siis, et aknalaual kohe ilutsesidki sellised kingad nagu Merilinil vaja. :D Käisime "Rio"-t vaatamas, mis oli päris lahe. Selline ehtne perefilm. :)
Film lõppes seitsme paiku, pärast mida me Kotkakeldris söömas käisime. Lapsed sõid friikaid, Tõnn šnitslit ja ma kanafileed. Kõhud täis, suundusime Aurasse. Meelis, Kristi ja Markus olid juba seal. Ujusime ja hullasime seal kuni kella kümneni, siis veel kiired juustuburksid ja koju.
Panime lapsed Jõgevale ja ise sõitsime minu juurde, et veel täna natukenegi kasulikud olla.


Ärkasime 11 paiku üles, sõime hommikust värvisime Kädiga mune ja lippasime ühe paiku välja tööd tegema. Me emmega riisusime veel viimased kohad ära ja Tõnn ning issi olid ikka kasvuhoone-ehituse toimkonnas.
Kolme paiku mõtlesin, et küpsetan sooje juustupikukesi. No selliseid nagu suurtes poodideski. Keerasin taina kokku, panin kerkima, samal ajal käisin ise poes, ostsin riivjuustu ja juua. Siis pakkisin veel üht-teist endale kaasa, vormisin pikukesed valmis ja panin ahju. Ja juba vähem, kui poole tunni pärast saime mõnusalt sooooje ja maistvamaid pikukesi süüa. :)


Pärast seda hüppasime auto peale ja sõitsime linna. Enne veel käisime maalt läbi, võtsime lapsed ja Eve peale ning maitsesime Tõnni vanaema tehtud saiakesi.

Nüüd olen terve see aeg seda blogi kirjutanud. Kuna Tõnn hakkab vist kohe jalgapalli vaatama, siis oleks mõistlik solaariumis ära käia, sest no olgem ausad, ma olen juba valgem kui lumivalguke.



EDIT: Ei jõudnudki sinna, sest täitsin sada aastat oma tuludeklaratsioonipabereid. :/

Kommentaare ei ole: