esmaspäev, 20. aprill 2009

Lühidalt...

Ma ei jõua enam pikemalt muljetama hakata, sest ''Kaks ja pool meest'' hakkab kohe-kohe. Pealegi on mul veel ajaloo õpikust mõned lk lugeda. Homme KT või nii. :/ Ma ei suuda ikka ÜLDSE enam õppida. Päästke mind! SUVE!
Hommikul ärkasin kuue paiku üles. Läksin jooksma. Täna ei jooksnud tavapärast ringi. Jooksin metsa äärde ja tagasi. Seal lagedal oli JÕHKER tuul. Selline, et juuksed tahtis peast puhkuda. Tuppa naastes tegin endale teed ja süüa, käisin pesus ja tegin niisama korda end.
Tundidest on lihtsalt nii masendav rääkida, et ma lähen sujuvalt üle sellest osast. Positiivne on see, et viimasest tunnist - teatriõpetusest saime minema. :) Yay, sai hakata varem trenni tegema. Pirks oli ka kooli jõudnud ja andis treeningplaani meile. Pärast paart tundi trenni (ma ei kujuta ette, mida ma seal nii kaua tegin) sain Tõnniga kokku. Käisime poes ja siis istusime tema juures poolteist tundi.
Kuuese bussiga tulin koju ära. Sõin saiakesi, kiivisid, šokolaadi ja vaatasin telesaateid. Jumal tänatud, et Nataša(või kes iganes) seda ''Supermodelli'' ei võinud. Mind ajab juba see aksent nii närvi. Või no mitte otseselt närvi, aga vastumeelne on. Okei, ebaoluline jutt oli. St. mis siin üldse olulist on?!? :D
Igatahes pärast saateid lugesin nüüd natuke ajalugu.
Peakski kähku pesus ära käima ja end voodisse sättima. HOMME bussiga kooli või jaa :S
Und !

Kommentaare ei ole: