esmaspäev, 27. aprill 2009

Tutid

Hommikul magasin mõnuga sisse. Ärkasin alles 10 enne seitset. Enekesega tulin kooli (õigemini Triinuga, aga see selleks). Esimene tund oli sisukas geograafia, kus ma ei jõudnud isegi mitte asju välja võtta. Aga natuke asjalik suutsin küll olla. Otsisin mingi kakkude kodulehe netis üles, et sealt uurida üht-teist vajalikku. Kunsti tunnis andsin mingi essee ära ja kirjutasin isegi kaasa, mida vaja. Matasse keegi ei läinud, kõik olid aulas abiks õhupallide puhumisel jms sättimisel.
Siis hakkas tutipidu, mis oli päris armas. Aga seal oli rahvast rohkem kui inimesi. Ühesõnaga jah, suht lämmi hakkas juba lõpus.
Söömas käisime ära ja pärast seda hakkasime 10-kesi, kelle Baida oli rõõmsameelselt valinud, laudu ja tool paika panema ning katma. Lõpuks saime veel hästi palju mahla ja kaks kaussi salatit ja vorste ja kooke. Selle eest, et seal abis olime. Kõigil olid kõhud nii täis, et paha hakkas juba vaikselt. :D
Teatriõpetuses midime mingi konfliktistseeni kirja panema ja saime lahti.
Läksime Nelega trenni ära. Mitte, et ma seal mdiagi erilist teha oleks jõudnud, aga abiks ikka. :D
Siis tuli Tõnn mulle järele. Olime mingi veerand tundi tema juures, jõudsin kõik kõige olulisema ära rääkida ja siis läksin eelviimasesse (loodetavasti) õppesõitu. See oligi nagu n-ö. proovieksam. Muidu oli kõik harašoo, aga need parkimised võiks natuke ideaalsemalt välja kukkuda.
Pärast sõitu käisime Tõnniga poes, siis jalutasime niisama veidi ringi, istusime väljas ja millalgi läksime tuppa.
Seitsmese bussiga tulin koju. See lahe bussijuht oli, kes mind ikka väravas maha laseb.
Tuppa tulles avastasin, et mul pole kodus juua. Seega läksin poodi. :D Pärast ajasin veel poe juures Mairi ja Maarjaga juttu. Õega ka, kes tuli juua ja raha kerjama mult. :)
Ülejäänud õhtu olen saateid vaadanud. Haa, biuka ülesanded lahendasin ka ära. Muidu pole jälle kellelgi tehtud. :D
Bye!

Kommentaare ei ole: